Conducerea Marvel, nemulțumită de imaginile virale cu Taika Waititi, Tessa Thompson și Rita Ora

de Marina Florea în 31 Mai 2021
Imaginile celor trei în posturi intime s-au răspândit viral pe rețelele de socializare

Conducerea Marvel nu a fost plăcut impresionată de pozele regizorului Taika Waititi cu Rita Ora și Tessa Thompson. Săptămâna trecută, regizorul, cântăreața și actrița au făcut deliciul știrilor atunci când cei trei împărțeau un moment intim pe balconul reședinței din Sydney a lui Waititi, iar poza a ajuns pe rețelele de socializare, scrie www.independent.co.uk/.

Waititi filmează, la ora actuală, mult-așteptatul sequel Thor: Love and Thunder împreună cu Thompson (care o joacă pe Valkyrie) în Australia. S-a zvonit că regizorul și Rita Ora ar fi într-o relație, cei doi sosind împreună la premiera RuPaul's Drag Race Down Under din aprilie.

Așa cum anunță The Daily Telegraph, șefii Marvel l-au admonestat pe regizor pentru postura în care s-a pozat. O sursă din interior apropiată de această producție a menționat pentru presă că poza a fost considerată drept „una care nu transmite tocmai imaginea dorită pentru una dintre cele mai mari producții ale lor...” Deși studiourile știu de reputația de „petrecăreț” a lui Waititi, susțin totuși că imaginile „au depășit o limită”.

Exploreaza subiecte similare:

Tessa Thompson, Taika Waititi, Thor: Love and Thunder, Rita Ora

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells