Conducătorii Academiei de Film și Will Smith au discutat incidentul de la Oscaruri înaintea unei întâlniri de urgență a Consiliului

de Marina Florea în 1 Apr 2022
Academia susține că i-a cerut lui Smith să părăsească Gala după incidentul violent, dar actorul a refuzat

Conducătorii Academiei Americane de Film s-au întâlnit, marți, cu Will Smith pentru a discuta gestul său violent de pe scenă, spun - în exclusivitate pentru Variety - surse apropiate publicației.

Președintele Academiei David Rubin și CEO Dawn Hudson au vorbit pe Zoom cu actorul despre incident și consecințele acestuia,. Discuția a durat cam 30 de minute, susține o sursă a publicației Variety. O altă sursă susține că discuția a fost „concisă”. Smith și-a cerut din nou scuze către Rubin și Hudson, și-a exprimat înțelegerea asupra faptului că va fi sancționat și și-a exprimat motivele. Soția sa, Jada Pinkett Smith, suferă de alopecie, o boală care se manifestă prin căderea părului, iar glumele pe seama bolii acesteia sunt un subiect sensibl.

După întâlnire, Academia anunța că Smith a încălcat codul de comportament al societății și va suferi „suspendare, excludere sau alte sancțiuni”. Academia susține că i-a cerut lui Smith să părăsească Gala după eveniment, dar a refuzat. Alții nu susțin această variantă, spunând că o asemenea cerere nu s-a făcut explicit și că producătorul Will Packer i-a cerut lui Smith să rămână, mai anunță Variety.

Dragostea te împinge să faci lucruri nebunești...

După incident, Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din King Richard (foto). A susținut un discurs de cinci minute în care și-a raportat gestul său violent la comportamentul protectiv al personajului său, Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams.

„Dragostea te împinge să faci lucruri nebunești”, a spus el. „Să faci ceea ce facem noi cere să fim în stare să înfruntăm. Să știm că oamenii spun lucruri rele despre tine. Să accepți că unii nu te respectă. Și să zâmbești, să susții că e ok...”

Smith nu și-a cerut scuze duminică de la Rock, dar și-a cerut scuze în scris luni.

„Am exagerat și îmi pare rău”, susține actorul. „Mi-e rușine și gestul nu mă reprezintă. Nu e loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății...”

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Will Smith, King Richard

Alte știri din cinema

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Disney a pregătit un instrument de manipulare a imaginii care îi poate face pe actori să arate mai tineri (sau mai în vârstă)

Cu doar câteva clicuri, actorii pot arăta mai tineri sau mai în vârstă, fără să apeleze la efecte vizuale costisitoare

Ziua națională a filmului românesc

2022, un an aparte pentru industria de film din România

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells