Comedy Central și-a sărbătorit reînnoirea alături de vedetele postului

de Cinemagia în 21 Sep 2016
Celebrul serial de animație „South Park”, premiat cu Emmy și câștigător al premiului Peabody, a început în forță pe 20 septembrie cel de-al douăzecilea sezon

Pe 20 septembrie a avut loc la Fratelli Social Club din Capitală evenimentul care a marcat reînnoirea Comedy Central, la care au participat, alături de noul voice-over al canalului TV, Alex Bogdan, și de directorul regional de programe Zoltan Kabai, actrițele Maria Dinulescu și Diana Cavallioti, cântăreața Adora, comedianții Micutzu, Teo, Cătălin Bordea, Dan Badea, Sergiu Floroaia, Alex Coteț, Toma Alexandru, Radu Bucălaie și Raul Gheba.

Producții 100%  locale

Reînnoirea canalului Comedy Central vine la pachet cu două seriale produse în România. Al doilea sezon al "Comedy Club", care include zece noi episoade, va fi difuzat în această toamnă, iar un alt sezon va putea fi văzut în primăvara anului 2017.  Producția TV 100% locală aduce pe micul ecran comedianți îndrăgiți de publicul românesc precum Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo și Costel Bojog.

Un serial de teatru cu păpuși, "Morr toți dușmanii", cu episoade de două minute, realizate de cunoscuții comedianți din trupa Sector 7, va fi difuzat de câteva ori pe zi, în timpul pauzelor dintre programe. Fiecare episod al producției românești se concentrează asupra pățaniilor a doi urși "de cartier". Cei doi membri ai trupei de stand-up care au adaptat scenariul sunt Alex Coteț și Raul Gheba, în timp ce Cătălin Babliuc și Costel Bojog și-au împrumutat vocea urșilor (numiți Butoi și Meleu). Serialul este produs și în Cehia, și în Ungaria, dar povestea și replicile sunt adaptate în funcție de realitățile fiecărei țări.

Premiere naționale și conținut dedicat telespectatorilor români

În ce privește premierele naționale, celebrul serial de animație „South Park”, premiat cu Emmy și câștigător al premiului Peabody, a început în forță pe 20 septembrie cel de-al douăzecilea sezon, ce conține 10 noi episoade. Primul este difuzat în România la doar o săptămână după premiera americană și poate fi vizionat exclusiv la Comedy Central.

În plus față de serialele îndrăgite deja de români, precum „Trăsniții din Queens”, „Iubirea bate-o vina”, „Family Guy”, „Drawn Together” și „Ugly Americans”, grila de toamnă a Comedy Central include producții  populare precum „Teoria Big Bang”, „Doi bărbați și jumătate”, „Familia Heck”, „A treia planetă de la soare” și „Dădaca”.

Reînnoirea canalului presupune și introducerea unui flux separat de difuzare Comedy Central specific României, depunându-se astfel și mai multe eforturi pentru a satisface nevoile telespectatorilor autohtoni și pentru a le oferi show-uri TV care răspund așteptărilor și gusturilor lor.

„Intenționăm ca noul Comedy Central să reprezinte o propunere unică pe piața media locală,  cu un conținut puternic de comedie, mai puternic ca oricând în România. De aceea, am analizat obiceiurile locale de consum mediatic și am adaptat noua grilă a Comedy Central în funcție de nevoile, cererea și gusturile telespectatorilor din România. Mai mult, investind mult în conținut, am adăugat producții locale, premiere naționale și seriale de succes la nivel internațional. Ca atare, noul Comedy Central este exclusiv dedicat pieței locale, iar noi vom pune accentul și mai mult pe crearea unor noi producții locale”, a declarat Zoltan Kabai, Director regional de programe al Comedy Central.

 

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

jinglebells