Columbiana, din 9 septembrie la cinema

de Cinemagia în 30 Aug 2011
Columbiana, din 9 septembrie la cinema

Columbiana este un action thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi, nu în ultimul rând, a răzbunării. La vârsta de numai 9 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, copila reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază în Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l extermine pe criminal.

În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă însângerată, tânăra devine repede un asasin profesionist cu metode unice şi începe să îşi caute dreptatea. Antrenată să ucidă, nu iartă şi nu uită. Acum, momentul ei se apropie!

De la scenariştii filmului Taken/Teroare în Paris şi de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din România un action thriller care îţi va tăia respiraţia. Columbiană. Din 9 septembrie, răzbunarea e frumoasă.

MediaPro Distribution prezintă din 9 septembrie pe marile ecrane Columbiană, un film de la scenariştii filmului Taken şi regizorul lui Transporter 2, care va putea fi vizionat în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Braşov), Patria (Bucureşti şi Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Paşcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Premiera (Ploieşti).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 august 2011 12:11
da, pare bun....
Barbaru pe 30 august 2011 13:10
da iar un film de umplutura , o tipa de 55 kg da 1 pumn la un malac de 130 kg si ala cade mort jos ori faze sablon in care ia trage cu o arma de mare putere care are un recul naucitor si iii pune pe toti jos dintrun singur foc .macar daca ar spune ""un film SF de actiune in care o tipa viseaza sa isi razbune parinti"". ori cum daca as fii femeie si as vrea sa ma razbun asa face ceva in genul "Contele de Monte-Cristo " si sincer cred ca ar iesi un film super tare .
legiune pe 30 august 2011 19:42
bine zis
Crist11 pe 30 august 2011 14:07
M-au impresionat foarte mult, au avut un debut fulger in box-office asta poate si din cuaza ca americani au alte gusturi.
xerses pe 30 august 2011 14:47
Sper sa fie bun, desi subiectul nu este unul nou.
Manusa pe 30 august 2011 20:49
Abia astept sa il vad, cred ca va fi un film reusit
Sorin87 pe 31 august 2011 09:57
sper sa fie ceva de el
alex_il_fenomeno pe 31 august 2011 17:00
eu sigur nu o sa il ratez .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells