Colin Firth se gândeşte la Seconds of Pleasure

de Cristina Grigore în 12 Ian 2011
Colin Firth se gândeşte la Seconds of Pleasure

Actorul aflat în cursa nominalizărilor pentru Oscar, Colin Firth, ar putea juca  în Seconds of Pleasure, relatează Deadline, o dramă adaptată după cartea cu acelaşi nume a lui Neil LaBute, care va şi regiza filmul. Brendan Fraser şi Kristin Scott Thomas sunt deja ataşaţi producţiei, iar o ofertă a pornit şi spre Ed Harris.

LaBute este cunoscut pentru filmele sale cu tematică socială (In the Company of Men, The Shape of Things), ce tratează teme ca relaţiile dintre sexe, corectitudinea politică şi masculinitatea, într-un limbaj colocvial  şi, uneori, surprinzător de direct. Seaconds of Pleasure, o colecţie de povestiri scurte, nu face excepţie de la regulă, iar sinopsisul avertizează că poveştile din film, seducătoare şi tulburătoare, nu sunt pentru cei cu inima slabă.

Deşi nu au fost menţionate rolurile pentru actorii implicaţi în această producţie, Scott Thomas ar putea fi femeia care îşi părăseşte familia după ce-şi descoperă soţul într-o ipostază compromiţătoare, Fraser ar putea fi orgoliosul actor de la Hollywood care îşi primeşte o pedeapsă binemeritată, iar  Harris sau Firth, bărbatul între două vârste obsedat de crustele de pe piciorul unei tinere atrăgătoare.

Seconds of Pleasure este o operă originală, caracteristică stilului lui Neil LaBute, de intruziune inteligentă şi presărată de umor negru în aspectele mai puţin plăcute şi acceptate ale naturii umane. Dacă luăm în calcul şi distribuţia consacrată, putem afirma că Seconds of Pleasure are șanse de să fie prezent în competițiile multor festivaluri de film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells