Colin Donnell, Camera de gardă: „Sezonul 3 este despre subiecte sensibile ce preocupă societatea”

de Cinemagia în 14 Mar 2018
În fiecare duminică, de la ora 20, va putea fi urmărit câte un nou episod din sezonul 3 al serialului „Camera de gardă”, pe postul Diva

Cel de-al treilea sezon al producţiei americane Camera de gardă (Chicago Med) se difuzează în premieră pe canalul Diva, în fiecare duminică, iar postul tv pune la dispoziția cititorilor Cinemagia un interviu cu Colin Donnell, interpretul rolului Dr. Connor Rhodes.

Chicago Med este un serial medical dramatic creat de Dick Wolf şi Matt Olmstead, este al doilea spin-off inspirat de Pompierii din Chicago și a treia producţie din franciza Chicago. Povestea se centrează pe departamentul de urgenţă al Centrului Medical Gaffney Chicago, asupra doctorilor şi asistentelor care salvează vieţi aici.

Despre personajul său, Colin Donnell spune: „El a venit la spital - ca nou angajat la Gaffney Medical Center, s-a cuplat cu o șefă, lucruruile nu au mers prea bine și a avut o relație foarte frumoasă cu Robin, fiica Doctorului Charles. Au apărut foarte multe complicații în legătură cu Robin și îmi place felul în care el a progresat și a învățat să fie un partener pentru ea. În sezonul 3 vedem cum Connor încă învață, încă evoluează. Ei doi vor trece încă prin multe, cred că publicul va fi încântat să urmărească parcursul acestei relații și tot ce urmează să se întâmple în sezonul 3. Îmi place foarte mult cum a evoluat, a învățat multe, și-a arătat toate laturile personalității sale, cine știe ce îi mai rezervă viitorul? ”

În premiera sezonului 3 din Camera de gardă, medicii de la Chicago Med au păreri extreme când vine vorba despre cum trebuie pedepsit atacatorul Dr. Charles (Oliver Platt). Dr. Halstead (Nick Gehlfuss) şi Dr. Manning (Torrey DeVitto) au parte de un caz zguduitor, care îi forţează să îşi examineze propriile probleme emoţionale. Deşi tumoarea cerebrală a lui Robin (Mekia Cox) a fost îndepărtată şi aceasta este trimisă acasă, Dr. Rhodes (Colin Donnell) este convins că problemele acesteia nu au fost complet rezolvate.

În paralel, Rhodes e luat prin surprindere de Dr. Bekker (Norma Kuhling), Maggie (Marlyne Barrett) apără un pacient, iar Dr. Choi (Brain Tee) şi April (Yaya DaCosta) înceracă să-şi managerieze noua relaţie profesională.

Sănătatea reprezintă una dintre cele mai arzătoare preocupări ale societății actuale. De aceea, echipa noastră de scenariști a luat în serios acest aspect și a încercat să atingă cât mai multe fațete ale subiectului - mai ales modul în care tratează spitalele relația cu pacienții - și cred că fac o treabă extrem de bună, reușind să abordeze cu pricepere un subiect atât de sensibil ca acesta

Legat de atuul serialului Chiag Med, Colin Donnell spune că: „unul dintre punctele forte ale serialului Camera de gardă este faptul că prezintă toată echipa ca pe un întreg. Publicul vede cum interacționăm între noi și totul se petrece exact ca în viața reală, toți angajații spitalului se unesc pentru a salva vieți, pentru a îngriji pacienții cum pot ei mai bine. Uneori este dificil, alteori merge ca pe roate, dar totul se întâmplă numai în interesul pacientului. Ne face plăcere, cu adevărat, să jucăm în acest serial, ne înțelegem bine între noi, atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor și lucrăm bine împreună. În mod special în noul sezon, al treilea, e chiar amuzat să venim la filmări, să jucăm în serial împreună și să interpretăm personaje care au tot felul de legături între ele, ca într-un dans atrăgător.Totul se întâmplă firesc și nu pot decât să spun Jos pălăria! în fața actorilor și întregii echipe a serialului, pentru că facem tot ce putem pentru a reprezenta cât mai bine comunitatea medicală și simt că avem toate condițiile pentru a reuși să jucăm cât mai bine”.

Exploreaza subiecte similare:

Chicago Med, Colin Donnell

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells