Colectia Sergiu Nicolaescu pe DVD

de www.provideo.ro în 18 Sep 2006
Colectia Sergiu Nicolaescu pe DVD

In luna septembrie a acestui an, Pro Video lanseaza pe DVD cele mai bune filme ale celebrului regizor si actor Sergiu Nicolaescu, adunate intr-o memorabila colectie de 21 de filme.
Prezentate pentru prima oara pe DVD publicului strain si readuse in atentia publicului romanesc, filmele se incadreaza in cele mai vaste genuri: filme politiste, istorice si de epoca, filme de actiune, adaptari si comedii.
Lansarea colectiei Sergiu Nicolaescu pe DVD debuteaza cu un prim pachet special de 6 filme, care va trezi emotiile unei creatii de geniu.
De la veritabila comedie Nea Marin miliardar, in care Amza Pellea in interpretarea dublului sau rol, alaturi de alti mari actori, a reusit sa ridice umorul la cele mai inalte cote, la cunoscutele thrillere politiste, in care comisarii Miclovan si Roman te provoaca la cea mai bun actiune si pana la productiile care ne prezinta istoria asa cum a fost ea, Sergiu Nicolaescu a adus cinematografiei romanesti, filme care au atras atentia unor generatii intregi.
Nea Marin miliardar, Cu mainile curate, Ultimul cartus, Mircea, Osanda si Dacii sunt primele titlurile din colectia care te va tine in priza cu cele mai bune momente comice, istorice si de actiune.
La un pret recomandat de 39,9 RON, fiecare film asteptat pe DVD din colectia Sergiu Nicolaescu va putea fi achizitionat din toate marile centrele comerciale din tara.

Taguri:  Sergiu Nicolaescu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dany pe 4 august 2009 22:40
frumoase filme si cel mai bun actor si regizor
popaelenalacramioara pe 7 octombrie 2009 21:51
miasdoritsavorbescsieucudvsdacanuvasuparativreausafacsieuopozacudvssuntetiunmareactorsunteticelmaibunactordinsavaajutedumnezeusajoacatimereuinfilmedvsavetisufletbunmiplacutfoartemultfilmeledvsdemicamiplacefilmeledvsmarogmereuladumnezeupentrucasafitimereuinviatadomnulsafiecudvssavaferescadetoaterelecudrag
popaelenalacramioara pe 7 octombrie 2009 21:55
frumoasesuntfilmeledvssunteticelmaiomdinlume
popaelenalacramioara pe 25 octombrie 2009 15:04
miplacefoartemultfilmeledvsavetifilmefrumoasesalejoacatimereuineleatiavutmultcurajatuncicandatijoacatiinfilmenumaienimenicadvscaresejoacecadvssanuvasuparatipeminecavascriumarogmereulabunuldumnezeusavatinamereuinviatasunteticeamaibunactordinavetisufletbunvadorscmultasanatatesibucuriidinparteameacudragelenalacramioara
claudiu pe 21 decembrie 2009 22:51
cele mai frumoase filme rom. snt pistruiatul.15 .
ghe-gheorghe pe 30 august 2010 13:17
sper frumoase
A- Angela pe 30 august 2010 13:20
MERITOASE

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells