Cod Roșu în Serviciile Secrete, cu Gerard Butler, în avanpremieră, pe 27 august

de Cinemagia în 26 Aug 2019
„Action Night”, un eveniment care asigură câte două premii garantate pentru fiecare participant

Fanii filmelor de acţiune au acum ocazia să fie primii care văd cel mai nou film cu Gerard Butler, Cod Roșu în Serviciile Secrete, în reţeaua Cinema City, marţi, 27 august, cu începere de la 19.30, în cadrul „Action Night”, un eveniment care asigură câte două premii garantate pentru fiecare participant, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Pe lângă ocazia de a vedea filmul în exclusivitate absolută în România, Action Night oferă scenariul perfect pentru a petrece o seară reuşită alături de prieteni, la cinema, cu premii şi adrenalină pe măsură. O şapcă marca ,,Action hero” şi o doză de bere reprezintă premiile garantate la cumpărarea fiecărui bilet din cadrul campaniei Action Night. Iar sala de cinema este locul perfect pentru a trăi filmul la intensitate maximă, așa cum l-au gândit creatorii săi, pe marele ecran. Biletele s-au pus deja în vânzare şi pot fi achiziţionate accesând linkul următor: http://bit.ly/2Pe4l5L

De această dată Gerard Butler este protagonistul unei noi misiuni aparent imposibile în filmul de acţiune Cod Roșu în Serviciile Secrete, unde îl interpretează pe agentul secret Mike Banning (Gerard Butler).

„Sunt de-a dreptul entuziasmat de revenirea mea în filmele din seria Cod Roşu. Mi-a plăcut posibilitatea de a duce personajul la un alt nivel. Chiar dacă aparent Mike Banning corespunde tiparului de „băiat rau”, el este de fapt un individ extrem de uman, care de-a lungul filmului se face cunoscut în profunzime. Mai mult de atât mi-a plăcut că el se lasă descoperit cel mai bine în cadrul scenelor pline de acţiune, aşa că dacă ar fi să concluzionez, pentru mine „Cod Roșu în Serviciile Secrete” este un film: brutal, nebunesc, plin de scene de luptă epice şi în acelaşi timp o poveste dramatică şi plină de umor”, a concluzionat Gerard Butler.

În urma unui atentat asupra Preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Banning devine suspectul principal şi are de înfruntat atât autorităţile care l-au dat în urmărire generală, cât şi propria lui agenţie. Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați. Mereu cu un pas înaintea FBI-ului, agentul este de neoprit şi dispus să facă orice pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Alături de Morgan Freeman, Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

 

Exploreaza subiecte similare:

Angel Has Fallen 

Alte știri din cinema

Premiile Emmy 2019 - Game of Thrones și Fleabag sunt marii câștigători

Fleabag, o producție Amazon, a luat cele mai multe trofee la această ediție

Sylvester Stallone, despre un accident aproape mortal de la filmările primului Rambo

Rambo: Last Blood s-a lansat pe 20 septembrie și în cinematografele noastre

Sean Bean spune că s-a săturat să moară în filme

Împușcat, înecat, înjunghiat sau spânzurat în peste 20 dintre producțiile în care a jucat, actorul nu mai aceptă partituri în care viața personajelor sale este curmată

Disney pregătește un live action original plasat în era medievală

Pelicula se va numi Knights și va fi lansată în cinematografe, nu pe platforma Disney+

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells