Cloud Atlas îi întâmpină pe Halle Berry, Natalie Portman şi Tom Hanks

de Cristina Grigore în 30 Nov 2010
Cloud Atlas îi întâmpină pe Halle Berry, Natalie Portman şi Tom Hanks

Fraţii Wachowski şi-au amânat deocamdată controversatul proiect cu soldaţi homosexuali, Cobalt Neural 9, pentru a-şi concentra atenţia asupra adaptării romanului SF al lui David Mitchell, Cloud Atlas.

Anunţaţi în urmă cu o lună în distribuţia filmului, Halle Berry, Natalie Portman şi Tom Hanks sunt acum ataşaţi oficial peliculei, cu o umbră de îndoială în ceea ce o priveşte pe vedeta din Black Swan, care are deja un program încărcat. Anunţul a fost făcut de Halle Berry, într-un interviu recent preluat de You Tube, în care aceasta a lăudat proiectul fraţilor Wachowski, pe care l-a asemănat cu Matrix din punct de vedere al provocării la care îi va supune scenariul atât pe actori, cât şi pe spectatori. Actriţa a mai adăugat că filmările la Cloud Atlas vor începe anul viitor, în vară.

Romanul lui Mitchell este format din şase părţi şi ne poartă în timp, din secolul XIX până într-un îndepărtat viitor post-apocaliptic. Poveştile se desprind una din cealaltă, până la mijlocul cărţii, de unde acţiunea o ia înapoi în timp, finalizând istorisirile începute anterior şi readucându-ne în acelaşi cadru de început, în jurul anului 1850. Adaptarea cărţii îi aparţine regizorului şi scenaristului Tom Tykwer (Perfume: The Story of a Murderer).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 30 noiembrie 2010 13:21
Distributie buna si o ide interesanta , ar fi mare pacat daca nu ar juca si Halle Berry in acest film

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells