Clooney, din nou pe primul loc în box office

de Ştefan Dobroiu în 6 Sep 2010
Clooney, din nou pe primul loc în box office

The American, aşa-zisul "thriller minimalist" regizat de Anton Corbijn şi cu George Clooney pe afiş, a fost cel mai popular film al weekendului în Statele Unite, cu 13 milioane câştigate de vineri până duminică, după cum precizează estimările studiourilor. Americanul se lansează în România vineri.

Celelalte două premiere importante ale săptămânii, Machete şi Going the Distance/Amor la distanţă, s-au clasat pe locurile 3 şi 5, cu 11, respectiv 7 milioane de dolari. Machete, omagiul adus filmelor de categorie B de acum câteva decenii, s-a lansat vineri şi în România, în timp ce premiera lui Going the Distance în ţară are loc weekendul următor.

Takers, una din premierele săptămânii trecute, coboară pe locul doi în top, cu 11,5 milioane de dolari, în timp ce horror-ul The Last Exorcism se clasează pe patru, cu încasări estimate de aproape 8 milioane de dolari.

Mâine vom anunţa şi cifrele pentru România.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 6 septembrie 2010 15:34
Dupa estimarile facute de studiouri numai "The American" sigur a iesit pe primul loc (Clooney este un pic mai cautat la cinema decat Danny Trejo si Robert De Niro in "Machete"). Pentru locul doi si trei ("Takers" si "Machete") se mai pot face ceva rocade la rezultatele reale care se dau diseara !

"Going the Distance" a incasat cam putin in America, dar sigur o sa aiba ceva mai mult succes la noi deoarece nu s-a mai lansat o comedie romantica de ceva vreme, iar urmatoarele filme de acest gen vor fi lansate de abia din noiembrie incolo la cinematografe!

victor_neo75 pe 6 septembrie 2010 23:15
Oficial, estimarile astea din SUA mi se par desuete !!! E a doua saptamana cand sunt diferente intre estimari si realitate !! ("Takers" a fost pe locul intai sapt trecuta fata de "The Last Exorcism", la o dif minima, dar a fost pe intai).

Iar au aparut rezultatele reale si din nou s-a schimbat ceva; "Machete" e pe doi si "Takers" e pe trei!

Locul 1: The American - 13.127.000 $;
Locul 2: Machete - 11.425.000 $;
Locul 3: Takers - 10.900.000 si restul sunt pe aceleasi locuri, cu mici diferente mai
mult in minus!

Sper sa nu apara si la noi chestia asta: estimari facute de studiouri sau eu stie care distribuitori (estimari insemnand, pe scurt, aproximarea incasarilor pe ziua de duminica, luand in calcul rezultatele din zilele de vineri si sambata pt un weekend intreg - si in general duminica se incaseaza mai putin ca in zilele de vineri si sambata, dar nu se stie exact cu cat (adica, pe romaneste, se dau rezultate din burta !))

NICU pe 6 septembrie 2010 23:19
BUN FILMU N AM, CE SA ZIC
victor_neo75 pe 6 septembrie 2010 23:36
Macar titlul cu George Clooney ramane valabil ! :D

Mai e ceva interesant zilele astea la americani: Lunea asta a fost ziua muncii la ei (cum este 1 mai la noi, numai ca ei sunt mai destepti, au mereu prima zi de luni din septembrie libera (la noi ziua muncii mai pica sambata si duminica)) si se considera zi libera, dar si estimarile pe 4 zile arata ca dupa "The American", "Machete" este pe locul doi urmat de "Takers" !

alex_il_fenomeno pe 7 septembrie 2010 08:21
in sfarsit , se poate spune ca "mai misca" si George Clooney in lumea filmului !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells