Clark Kent, fără ochelari şi costumul kryptonian al lui Zod, în 5 imagini

de Cristina Grigore în 16 Sep 2011
Clark Kent, fără ochelari şi costumul kryptonian al lui Zod, în 5 imagini

"Va fi sau a nu va fi un costum generat pe calculator?", întreba Michael Shannon înainte de începerea filmărilor la Man of Steel. Deşi Zack Snyder îi dăduse asigurări că personajul  său va arăta oricum grozav, l-am văzut recent pe actor îmbrăcat într-un costum utilizat pentru motion-capture, semn că unele adăugiri computerizate îi vor îmbunătăţi lui Zod înfăţişarea. Iată că noile fotografii ni-l înfăţişează acum pe actor într-un costum negru mulat, simplu.

Recentele imagini de pe platourile de filmare ale peliculei, preluate de pe Cinema Blend, ne-au rezervat şi o altă surpriză. Acesta are legătură cu Henry Cavill transformat în Clark Kent, personajul fiind filmat pe străzile din Chicago (unde se desfăşoară acum producţia filmului), plimbându-se pe o bicicletă, lipsit de semnul distinctiv ce era parte a deghizării lui Superman în Clark Kent: ochelarii!

Dacă în cazul lui Superman producătorii au renunţat la un accesoriu, în cazul lui Zod au păstrat un singur element din vechiul costum kryptonian purtat de Terence Stamp în rolul lui Zod în filmul din 1978: culoarea neagră. Costumul noului Zod pare a fi identic în ceea ce priveşte design-ul cu cel al lui Superman (textura,  cizmele, benzile de susţinere de la încheieturi sunt la fel).

Până la încheierea fimărilor, vor ieşi cu siguranţă la iveală noi informaţii în legătură cu producţia lui Man of Steel, care să certifice şi să ne potolească curiozitatea în ceea ce priveşte noutăţile pregătite de Snyder pentru noul film Superman.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 16 septembrie 2011 09:08
Sincer, costumul nu-mi place deloc.
Bayard pe 16 septembrie 2011 10:25
Sunt total dezamagit.... cum sa renunti la ochelari??? pai ce diferenta este intre Superman si Clark Kent??? Si asa s-a considerat intotdeauna ridicol ca nimeni nu putea sa vada persoana din spatele ochelarilor.... insa macar era ceva. Poate totusi pozele ne induc in eroare.... Cat despre Zod... pai parca poarta un costum de scufundari :)). Oricum el nu este un super erou negativ ca sa aiba cine stie ce costum special....
Bayard pe 16 septembrie 2011 10:26
(sa continui) .... este foarte rau, dar nu ca o caricatura.
cristi23 pe 16 septembrie 2011 12:32
imaginile arata bine....acenariul conteaza enorm la un asemenea film
ing.marius pe 16 septembrie 2011 12:47
superman ne-a marcat copilaria aproape la toti si daca ne gandim mai bine eu cred ca toti am fi vrut sa fim un superman candva
alex_il_fenomeno pe 16 septembrie 2011 13:28
interesante imagini ! eu inca astept filmul cu interes !
eddward pe 18 septembrie 2011 19:51
Kent : parul ciufulit si cravata
Superman: par gelat si fara cravata
Prevad urmatorul titlu la ziarul din film unde Kent lucreaza: `Cine e Superman?`

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells