Cititor Cinemagia de bilete electronice şi la Movieplex Cinema

de Cinemagia în 17 Dec 2013
Serviciul de „mobile ticketing” te cruţă de statul la coadă pentru bilet

Cinemagia a amplasat luna aceasta un Checkpoint pentru bilete electronice în cinematograful Movieplex (mall Plaza Romania) din capitală, facilitând - astfel - accesul la film şi în acest cinematograf. Lansarea serviciului în cinematograful Movieplex vine şi cu un pret promoţional: luni, joi şi vineri biletul la film (chiar în format 3D) este de doar 15,8 lei. În ziua de marţi, un bilet este 12,8 lei. Sâmbăta şi duminica, preţul e de numai 22,8 lei.

Ύn iulie 2012, Cinemagia implementa cu succes serviciul de „mobile ticketing”, un serviciu unic în Europa de Sud-Est, și instala cititoare de bilete electronice („Cinemagia Checkpoint”) în Bucureşti, Oradea şi Braşov, adică în cinematografele Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, respectiv Cortina Digiplex (Oradea) şi Cityplex (Braşov).

Ύn luna mai a acestui an, aplicația a primit două premii la gala Mobile Awards, secțiunea „Entertainment”, și la categoria „Payment”, datorită funcționalității și beneficiilor aduse utilizatorilor.

Aplicația Cinemagia permite utilizatorilor să cumpere bilete la cinema, fiind adaptată pentru sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.

Cum funcţionează

Puteţi consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro sau m.cinemagia.ro, după care alegeţi filmul la care vreţi să cumpăraţi bilet. Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotarăt asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Apoi alegeți locurile dorite din sala de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii. Selectați metoda de plată: pe factura Vodafone sau cu cardul bancar. În cazul plății prin Vodafone, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone. În cazul plăţii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată.

După acești păși, pentru parcurgerea cărora e nevoie doar de câteva zeci de secunde, veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decât să scanați codul la Checkpoint- ul Cinemagia amplasat la intrarea în cinematograf, pentru a intra la premiera favorită a saptamânii.

The Hobbit: The Desolation of Smaug rulează în premieră săptămâna aceasta la Movieplex, din oră în oră, în format 3D. Miercuri şi joi nu rataţi avanpremiera filmului Burlaci întârziaţi/Last Vegas, a cărui distribuţie este pur şi simplu intimidantă: Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas. Movieplex mai are în program The Hunger Games: Catching Fire, The Counselor, Thor: The Dark World, Dom Hemingway (cu Jude Law şi Mădălina Ghenea), Inside Llewyn Davis şi Majordomul. Programul complet se poate consulta AICI

Fotolii de piele dublu rabatabile la Movieplex, pentru un confort sporit

Situat în Plaza Romania, București, și prevăzut cu un număr de 11 săli, Movieplex deține o capacitate de peste 2500 de locuri, 30 dintre acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilități. Echipate cu fotolii „Figueras” cu o lătime de 57 de cm și o distanță de 1.2 m între rânduri, sălile Movieplex oferă clienților un confort sporit. Toate sălile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultimă generație Dolby Digital Surround Speakers și echipamente de proiecție Cinemeccanica/Barco.

Pentru clienții mai pretențioşi, Movieplex pune la dispoziția acestora nivelul de confort deosebit al fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate. Pe lângă serviciile de proiecție filme, Movieplex reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate.

Movieplex dispune de sistem de sonorizare cu microfon wireless și sistem de proiecție digitală ce pot fi puse oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri. Alături de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D și XpanD, Movieplex asigură clienților o experienăță deosebită cu fiecare vizită la cinema.

Exploreaza subiecte similare:

The Hobbit: The Desolation of Smaug, Last Vegas, The Hunger Games: Catching Fire, The Counselor, Thor: The Dark World, Dom Hemingway, Inside Llewyn Davis, Lee Daniels' The Butler

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 12:43
O idee geniala, te salveaza de mult stres si timp pierdut :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells