Cineplexx își redeschide cinematografele din București pe 16 octombrie

de Cinemagia în 16 Oct 2020
Cineplexx le pregătește iubitorilor de film un program tentant, cu meniuri speciale și premiere menite să încânte publicul de toate vârstele

Bucureștenii se vor putea bucura din nou de incomparabila experiență cinematografică a marilor ecrane la Cineplexx Băneasa și Cineplexx Titan începând de vineri, 16 octombrie, unde vor urmări filmele preferate în condițiile de siguranță și distanțare socială, pe care s-au obișnuit să le respecte la fiecare vizită în cinematograf.
 
După încă o săptămână de pauză impusă de restricțiile autorităților locale, Cineplexx le pregătește iubitorilor de film un program de weekend tentant cu popcorn cald, meniuri speciale și premiere menite să încânte publicul de toate vârstele. Începând de vineri, inclusiv spectatorii din capitală se vor delecta cu acțiunea Ava avându-i pe Jessica Chastain și Colin Farrell în rolurile principale, filmul polonez nominalizat la Oscar Corpus Christi sau mult așteptata animație plină de culoare și muzică Trolii descoperă lumea, dar și cea mai recentă acțiune marca Liam NeesonUn hoț cinstit.
    
Programul complet al cinematografelor și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.
 
Odată cu redeschiderea celor două multiplexuri din capitală, Cineplexx își reîntregește portofoliul de locații operative la nivel național, alături de Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. În pofida contextului actual instabil, compania își continuă demersul de a oferi publicului său o vizionare plăcută într-un climat de siguranță și relaxare în locatiile sale, prin respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor reglementate de autoritățile statului român.  

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

Exploreaza subiecte similare:

Ava, Jessica Chastain, Colin Farrell, Boze Cialo, Trolls World Tour, Honest Thief, Liam Neeson

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells