Cineplexx dă startul festinului horror la cinema de Halloween

de Cinemagia în 22 Oct 2020
Campania Halloweeks începe pe 23 octombrie și include cele mai apreciate horror-uri ale ultimilor ani

Pentru că filmele de groază pe marile ecrane sunt o componentă nelipsită de Halloween, Cineplexx creează o atmosferă propice sărbătorii prin experiența cinematografică inegalabilă, odată cu lansarea campaniei Halloweeks din 23 octombrie.

Timp de două săptămâni, între 23 octombrie și 6 noiembrie, cele mai apreciate producții horror ale ultimilor ani vor putea fi revăzute în cinematografele Cineplexx Sibiu și Satu-Mare la un preț unic de doar 10 lei biletul.

Printre cele mai importante titluri incluse în promoție se numără: „The Grudge”/ „Blestemul” (2020), „Escape Room”/ „Scapă, dacă poți!” (2019), „Halloween”/ „Halloween” (2018), „A Quiet Place”/ „Fără zgomot” (2018), „Pet Sematary”/ „Cimitirul animalelor” (2019) și altele vor urma.

Totodată, pe 30 octombrie, Cineplexx Sibiu și Satu-Mare vor aduce în premieră la cinema horror-ul „The Craft: Legacy”/ „Clubul tinerelor vrăjitoare”, o continuare a filmului de succes „The Craft” din 1996 care surprinde povestea a patru adolescente dispuse să facă orice pentru a fi vrăjitoare până când puterile lor oculte devin extrem de periculoase.

Programul complet al celor două cinematografe, detalii despre campania Halloweeks și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Exploreaza subiecte similare:

The Grudge, Escape Room, halloween, A Quiet Place, Pet Sematary, The Craft: Legacy

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells