Cineplexx Baneasa te scoate la VIP din 5 august

4 Aug 2021
Vei avea din nou șansa să te răsfeți cu cele mai bune meniuri și băuturi la sălile VIP

Experiența de vizionare VIP de la Cineplexx Băneasa vă fi disponibilă începând de joi, 5 august, odată cu avanpremiera filmului The Suicide Squad de la ora 20:00, continuarea super producției din 2016 cu Margot Robbie, Idris Elba și John Cena în rolurile principale.

Publicul cinefil obișnuit să vadă cele mai așteptate film într-un cadru mai intim și să deguste preparate speciale la cinema, va avea din nou șansa de a se răsfăța cu cele mai bune meniuri și băuturi la sălile VIP de la Cineplexx Băneasa care se bazează pe un concept complex cu totul inclus: film, mâncare, meniuri de popcorn, nachos și suc, plus băuturi fine.

Un film bun la cinema poate deveni o vizionare memorabila în compania potrivita și în condiții premium cum ar fi cele 2 săli VIP, unde oaspeții de la Cineplexx Băneasa se pot bucura nu doar de film, ci și de preparate culinare sofisticate, asigurate de restaurantul Miss Ale - Central Culture sau un vin bun pentru toate gusturile, oferit de Liliac. Meniurile de popcorn și nachos nu vor lipsi.

Peste weekend, va mai intra în programul de pe sălile VIP și minunata aventură pentru întreaga familie de la Disney - Jungle Cruise, iar programul va fi treptat actualizat și cu alte titluri noi, în funcție de cerințele publicului. Consultarea programului complet al sălilor VIP și cumpărarea de bilete se pot face doar prin cinemagia.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Exploreaza subiecte similare:

The Suicide Squad, Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Jungle Cruise

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 4 august 2021 19:44
sa fiti sanatosi la 120 lei, dar fiind vorba de Baneasa...... nu ma mira

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells