Cinema în aer liber, în septembrie: Caravana Cinemobilul își continuă drumurile prin țară

de Cinemagia în 12 Sep 2019
Proiecțiile de film vor începe la ora 20:00 și se vor desfășura în parcările magazinelor Kaufland

Continuă sezonul de proiecții de film în aer liber pentru Caravana Cinemobilul. În luna septembrie, locuitorii din regiuni diferite ale țării se vor bucura de experiența unui cinematograf în aer liber la ei în oraș. Aflat la cea de-a 5-a ediție, Cinemobilul a ajuns vara aceasta în 43 de orașe din 27 de județe ale țării, oferindu-le oamenilor care nu au în mod obișnuit șansa vizionării de filme în aer liber bucuria unor seri de film memorabile, alături de cei dragi. Peste 35.000 de persoane au participat până acum la proiecțiile Cinemobilul din acest sezon. Programul a inclus filme de animație din ultimii 2 ani, publicul-țintă fiind copiii.

După o oprire la Făgăraș, Cinemobilul a ajuns la Târgu Secuiesc (4 septembrie), la Sfântu Gheorghe (5 septembrie), la Sighișoara (6 septembrie). Proiecțiile de film vor începe la ora 20:00 și se vor desfășura în parcările magazinelor Kaufland din aceste orașe. Detalii despre programul de filme, plus alte informații pe pagina oficială de facebook Cinemobilul, la secțiunea Evenimente. Accesul la proiecții este gratuit.

Pentru cea de-a doua parte a lunii septembrie, calendarul proiecțiilor de film va fi disponibil pe pagina oficială de facebook Cinemobilul și va fi actualizat constant..

Următoarele orașe care vor fi vizitate în prima parte a acestei luni sunt: Codlea (10 septembrie), Brașov (11 septembrie), Curtea de Argeș (12 septembrie) și Câmpulung Muscel (13 septembrie). Pentru cea de-a doua parte a lunii septembrie, calendarul proiecțiilor de film va fi disponibil pe pagina oficială de facebook Cinemobilul și va fi actualizat constant.

Cu sprijinul Kaufland Romania, Cinemobilul va ajunge până la finalul sezonului cald în orașe din cât mai multe județe din țară, având ca obiectiv accesibilizarea experiențelor cinematografice la nivel național. Pentru mulți dintre spectatori, proiecțiile Cinemobilul sunt o premieră: prima ocazie de a vedea un film pe ecran de cinema, în aer liber.

Detalii despre filme și program:

FB: https://www.facebook.com/Cinemobilul/  Site:  www.cinemobilul.ro

***

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect cultural organizat de Asociația Cinemobilul, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și organizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

Susținut de: Kaufland Romania. Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews, Agerpres, Cinemagia, IQAds. Parteneri media locali: Radio România Cluj

 

 

Alte știri din cinema

S-a stabilit care este cel mai bun film al secolului XXI

Criticul de film Peter Bradshaw de la The Guardian explică de ce There Will Be Blood este cel mai bun film din anul 2000 încoace

Stăpânul inelelor, producția rusească. Faceți cunoștință cu tovarășul Frodo Baggins!

Adaptarea romanului „Stăpânul inelelor” a fost făcută la finalul anilor 1980 pentru canalul Leningrad TV

Mai bun decât Game of Thrones?! Asta declară Jason Momoa despre noul serial See

Serialul este unul dintre cele nouă care vor apărea pe platforma de streaming Apple+ pe 1 noiembrie

Acțiune „old school” la FilmCafé

Scenele de luptă sunt executate fără CGI și fără dubluri, de către actorii înșişi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells