Cinema City inaugurează la Ploieşti cel mai mare multiplex din afara Bucureştiului

7 Dec 2012
Cinema City inaugurează la Ploieşti cel mai mare multiplex din afara Bucureştiului

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est, anunţă inaugurarea oficială la Ploieşti a celui mai mare mare multiplex din afara Bucureştiului, Cinema City Ploieşti, în centrul comercial Ploieşti Shopping City.  Începând cu 7 decembrie, ploieştenii sunt aşteptaţi în cel de-al 14-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 şi până în prezent.

Cu o capacitate totală de 2087 de locuri în cele 12 săli digitale, dintre care 7 săli capabile de proiecţii 3D, multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii beneficiază şi de barul din cinematograf de unde se pot cumpăra gustări, diferite meniuri de popcorn, nachos, dulciuri şi băuturi răcoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii se pot delecta cu îngheţată, sucuri naturale, sandwich-uri şi produse din cafea chiar în cafeneaua dezvoltată de Cinema City în parteneriat cu Strauss România.

La aniversarea de 5 ani a Cinema City în România, sărbatorim împreună deschiderea celui mai mare multiplex din afara Bucureştiului. Începând de vineri, ploieştenii vor avea ocazia să se bucure de o excelentă experienţă cinematografică la standarde internaţionale de confort şi calitate la ei acasă”, a declarat Mooky Greidinger, CEO Cinema City International. Şi a adăugat: „Noul multiplex oferă vizitatorilor din oraş şi din zonele învecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, cât mai aproape de lansarea lor internaţională şi de întregul spectacol care se desfăşoară în jurul filmelor la calitate digitală.”

În perioada 7-13 decembrie, Cinema City Ploieşti va avea în program trei premiere: Hoţul de cuvinte cu Bradley Cooper, Omul cu pumni de fier cu Russell Crowe, Mereu în offside cu Gerard Butler în rolul principal şi o avanpremieră, Anna Karenina, cu îndrăgiţii Keira Knightley şi Jude Law.

Multiplexurile Cinema City oferă clienţilor cele mai bune facilităţi, cele mai moderne tehnologii şi cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internaţional. O dată cu deschiderea Cinema City Ploieşti, compania îşi extinde numărul de săli operate în România la 134, care însumează peste 24.000 de locuri, consolidându-şi poziţia de lider al pieţei.

La nivel naţional, Cinema City operează multiplexuri în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Arad, Cluj, Târgu Mureş, Bacău, Baia Mare, Brăila şi Constanţa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob3rt_89 pe 7 decembrie 2012 18:13
IN SFARSIT !!! Acum pot sa-mi aleg ce film vreau sa vad , nu mai stau la mila altora :)))
Anaaid pe 7 decembrie 2012 23:03
Suuuuperr!!Ce ma bucur!!In sfarsit avem si noi o gama larga de filme din care sa alegem..
dorincool pe 8 decembrie 2012 00:14
FACETI SI LA FOCSANI MACAR UNUL...
andytimofte94 pe 8 decembrie 2012 19:59
corect, e pacat ca intr-n oras destul de mare si de frumos precum Focsani sa nu fie macar un cinematograf performant, cu tehnologie de ultima ora precum in Bucuresti, Bacau sau iata acum Ploiesti..
AeroX pe 9 decembrie 2012 12:53
Se vor extinde ei cu timpul in toata tara. Acum au inceput si ei cu orasele ceva mai mari sau mai importante din tara.
Skynet.Zbenga pe 8 decembrie 2012 22:49
La mai multe !
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 22:56
Foarte bine. Acum sa vina si in celelalte orase.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells