Cinci super-postere Conan the Barbarian!

de Cristina Grigore în 7 Iun 2011
Cinci super-postere Conan the Barbarian!

Studiourile Lionsgate au lansat câteva postere de efect din viitorul film al lui Marcus Nispel, Conan the Barbarian, a cărui premieră în România va avea loc pe 19 august.

Cromatica şi staturaţia culorilor duc cu gândul la imaginile din pelicula 300, iar petele de sânge, scânteile şi fumul iscat de personajele aflate în luptă sugerează inspirat dramatismul şi forţa scenelor.

Spre deosebire de Marique (Rose McGowan), o creatură a răului, jumătate om-jumătate vrăjitoare şi Tamara (Rachel Nichols), servitoare, protectoare şi cea mai bună prietenă a reginei Ilira din Acheron, ambele staţionare în aceste imagini, Conan (Jason Momoa), neînfricatul luptător cimerian dornic de răzbunare, Corin (Ron Perlman), tatăl acestuia şi Khalar Zym (Stephen Lang), regele războinic care i-a distrus lui Conan satul în care s-a născut, par a ieşi din cadru prin forţa mişcării sugerate. 

Remake al filmului din 1983 regizat de John Millius, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, Conan Barbarul promite, pe lângă acţiune, locaţii şi costume de o spectaculozitate maximă. Pelicula a fost filmată în 12 săptămâni, în diverse locaţii extrem de interesante şi vizitate din Bulgaria, precum Pădurea de Piatră (Pobiti Kamani) din Varna şi peştera Prohodna, situată în nordul ţării.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 iunie 2011 10:58
Bun.Sunt curioasa sa-l vadpe Conan in asemenea interpretare.
legolas05 pe 7 iunie 2011 14:36
fain....pare a fi interesant filmul
yonutzTM pe 7 iunie 2011 16:33
Sa vedem ce iese .
alex_il_fenomeno pe 8 iunie 2011 23:27
niste postere nemaipomenite ! de abia astept ca filmul sa se lanseze !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells