Cifra 13, laitmotivul următoarei gale a Globurilor de Aur

de Cristina Grigore în 22 Aug 2012
Cifra 13, laitmotivul următoarei gale a Globurilor de Aur

Data celei de-a 70-a gală a premiilor Globul de Aur a fost anunţată ieri de Asociaţia Presei Străine la Hollywood. Norocoşii şi ghinioniştii onorurilor acordate pentru realizările din industria filmului şi a televiziunii vor fi anunţaţi pe 13 ianuarie 2013, cu doar două zile înainte de nominalizările la Oscar.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, California şi va fi transmis de postul NBC. Nominalizaţii la Globurile de Aur vor fi dezvăluiţi publicului pe 13 decembrie 2012.

Ceremonia de anul acesta a fost prezentată de Ricky Gervais şi a atras peste 16 milioane de privitori pentru NBC. Deşi reprezentanţii postului TV au fost mulţumiţi de prestaţia lui Gervais şi au declarat că sunt dornici să îl numească şi a patra oară drept gazdă a spectacolului de premiere, acesta a declinat categoric oferta.

„Am terminat-o cu asta. I-am spus agentului meu să nu mă mai lase niciodată convins să fiu gazda Globurilor. Este precum o săritură cu paraşuta. Te poţi bucura de ea doar atunci când o rememorezi, îţi dai seama că nu ai murit şi că a fost de fapt o chestie grozavă pe are ai făcut-o”, a declarat el.

Printre marii câştigători ai celei de-a 69-a gale a premiilor Globul de Aur s-au numărat Homeland, The Artist şi The Descendants.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
smaty pe 22 august 2012 15:25
îmi pare rău sa va dezamăgesc, dar 13 este un număr, nu o cifră...
Costirik pe 22 august 2012 17:48
:))))
alex_il_fenomeno pe 4 septembrie 2012 12:40
sunt curios care vor fi cei ce se vor impune !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells