Christopher Walken, Mia Farrow şi Selma Blair în Dark Horse

de Cristina Grigore în 16 Oct 2010
Christopher Walken, Mia Farrow şi Selma Blair în Dark Horse

Todd Solondz, nominalizat la Globul de Aur în 1998 pentru comedia-dramă Happiness, nu a mai reuşit de atunci vreo performanţă notabilă, deşi cele trei filme ale sale, făcute după Happiness, au atras atenţia la festivalurile de film. El are în pregătire o nouă producţie, Dark Horse, ce beneficiază de o echipă impresionantă, Slashfilm anunţând că distribuţia filmului a fost completată cu actorii Christopher Walken, Mia Farrow şi Selma Blair.

Walken şi Farrow vor avea în noul film al lui Solondz rolurile de părinţi ai unui bărbat ce are în jur de 30 de ani (Jordan Gelber), încă locuieşte cu părinţii, este un avid colecţionar de jucării şi lucrează la firma tatălui său. Asta în timp ce fratele său, jucat de Justin Bartha (The Hangover), este mult mai împlinit. Sătul de viaţa sa, încearcă să se împlice într-o relaţie cu o femeie aflată într-o situaţie asemănătoare (Selma Blair), în dorinţa de a scăpa de sub controlul familiei şi de a realiza, în sfârşit, ceva în viaţă.

În alte roluri mai joacă Aasif Mandvi, Zachary Booth şi Donna Murphy. Filmul, o producţie independentă scrisă şi regizată de Todd Solontz şi-a început recent filmările în New York.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells