Christian şi Anastasia din Fifty Shades of Gray: primele imagini împreună

de Cristina Grigore în 14 Nov 2013
Jamie Dornan şi Dakota Jackson ne arată în câteva fotografii de promovare cât de compatibili sunt unul cu altul şi cu rolurile în care au fost distribuiţi

Noul număr al revistei Entertainment Weekly a testat chimia dintre cei doi actori aleşi în rolurile lui Christian Grey şi Anastasia Steele din viitoarea adaptare a lui Fifty Shades of Grey. Cum arată împreună Jamie Dornan şi Dakota Johnson, vedem în şedinţa foto de mai sus.

Din distribuţia filmului ce va fi regizat de Sam Taylor-Johnson mai fac parte  Luke Grimes, drept fratele lui Christian, Elliot, apoi Victor Rasuk, interpretul unui prieten apropiat al Anastasiei, Jose, dar şi Jennifer Ehle în rolul mamei Anastasiei, Carla.

Studiourile Universal Pictures au anunţat de asemenea că adaptarea nu va vedea lumina marelui ecran pe 1 august 2014, aşa cum fusese anunţat anterior, ci pe 13 februarie 2015, pentru a lega debutul de Ziua Îndrăgostiţilor. Concurenta la box-office al filmului în acea perioadă va fi adaptarea romanului lui Nicholas Sparks, The Longest Ride.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan, Dakota Johnson, Sam Taylor-Johnson, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, The Longest Ride

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DeadSea07 pe 14 noiembrie 2013 14:31
Nu ma interesza deloc de filmul asta

Mama mea are cartea asta si din plictiseala am citit vreo 8-9 capitole si nu mi-a placut deloc dar deloc!! (apropo mama mea astepta filmul cu nerabdare ) :)

Costirik pe 14 noiembrie 2013 17:53
"de filmul asta"?:))))))))) daca nu stii sa te exprimi, renunta sa scrii;)
DeadSea07 pe 17 noiembrie 2013 19:49
Am stat in turcia ANI!! si scoala am facut-o acolo deci logic nu pot sa ma exprim prea bine
DeadSea07 pe 17 noiembrie 2013 19:50
7 ani adica :))
cosmin742000 pe 14 noiembrie 2013 20:36
Entertainment Weekly asta e un fel de libertatea ????????????Dupa titlu asa pare..Sau e adaptarea cinemagiei ?
PLaurentzyu pe 14 noiembrie 2013 21:07
Cei de la Libertatea isi bat joc de vedete, pe cand cei de la Entertainment Weekly au numai articole bune, iar in cazul de fata nu au facut decat sa arate cum le sta celor doi actori impreuna. Pe bune acum, e un film destul de asteptat, cartile fiind printre cele mai vandute din lume! Si semnele-alea de intrebare chiar nu erau necesare, unul e de ajuns, crede-ma! Si daca nu-ti convine ceva, poti sa taci si sa treci cu vederea, nu sa iti bati joc de munca unor oameni!
cosmin742000 pe 15 noiembrie 2013 11:18
Ma refeream la titlu , pare asa de tabloid . Nu citesc nici Libertatea nici Entertainment Weekly , dar am impresia ca " vedele " care apar in Libertea o fa de buna voie si nesilitede nimeni , parand ca oarecum nu isi dau seama ca sunt tinta bataii de joc .Multora chiar le place asta.
alex_il_fenomeno pe 15 ianuarie 2014 19:22
Chiar par destul de apropiati... Sa ii urmarim si in filmul propriu-zis.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells