Christian Bale şi David O. Russell ţintesc spre American Bullshit

de Cristina Grigore în 23 Mar 2012
Christian Bale şi David O. Russell ţintesc spre American Bullshit

De la lansarea lui The Fighter, David O. Russell a fost ataşat unei lungi liste de pelicule în dezvoltare, însă regizorul a refuzat multe dintre ele şi este acum în căutarea unui proiect care să îi atragă suficient de mult atenţia pentru a se apuca de lucru. Potrivit ultimelor informaţii, acesta ar putea fi American Bullshit, un thriller de acţiune despre corupţie, cu implicaţii globale.

Unul din starurile lui The Fighter, Christian Bale, este şi el interesat de acest proiect şi, dacă Russell dă tonul începerii filmărilor, ar putea ţinti spre rolul central al acestei poveşti adevărate despre o operaţiune secretă iniţiată de FBI în anii ’80 cu scopul demascării corupţiei din Congresul American şi a prinderii celui mai versat escroc al lumii de la acea vreme. Scenariul este deja pus pe hârtie de Eric Warren Singer (The International).

Deşi regizorul nu şi-a confirmat încă implicarea în regia lui American Bullshit, premisa interesantă a acestuia – ce prezintă similitudini cu cea a lui Catch Me If You Can - şi implicarea lui Bale ar fi motive suficiente pentru ca proiectul să primească acceptul din partea sa. Ben Affleck a fost şi el interesat de scenariul acestui film în 2010, însă a ales să lucreze la The Town, pelicula nominalizată la Oscar la al cărei scenariu a colaborat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 23 martie 2012 10:31
Titlul pare cam "neortodox".
mescalyto pe 23 martie 2012 19:43
Dar cam real
Gebeleizis pe 23 martie 2012 17:08
Mai des astfel de filme.
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2012 16:16
titlul pare chiar amuzant :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells