Christian Bale, în noi fotografii din The Flowers of War

de Cristina Grigore în 30 Iul 2012
Christian Bale, în noi fotografii din The Flowers of War

Noi fotografii din filmul lui Christian Bale, The Flowers of War, au fost publicate de site-ul DigitalSpy, în care starul lui Batman schimbă veşmintele negre de justiţiar cu cele mai puţin spectaculoase, dar tot întunecate, ale unui preot.

Pelicula, o dramă de război inspirată din dramaticul incident de la Nanking, din timpul invaziei japoneze în China (1937), îl are pe Bale în rolul unui antreprenor de pompe funebre care pozează într-un preot pentru a salva viaţa unui grup de tinere femei care se refugiază în biserică.

Este un proiect cu totul diferit pentru starul lui The Dark Knight Rises, care a declarat anterior că unul dintre cele mai deranjante aspecte cu care s-a confruntat la filmări a fost acela legat de atmosfera apăsătoare întreţinută de actriţele chineze – în fapt în rol de prostituate – care trebuiau să plângă câte 10 ore pe zi pentru a-şi intra în rol. Actorul a mai declarat că alegerea de a juca în Flowers of War a fost luată pe moment şi că şi-a dorit să experimenteze lucrul la un film străin.

Flowers of War, cel mai scump film din istoria cinematografică a Chinei, a fost un blockbuster în ţara de origine, însă nu a atras prea mulţi spectatori în Statele Unite.

Filmul va debuta pe 3 august în Marea Britanie şi ale câteva ţări europene (nu şi România). A primit nominalizări anul acesta pentru Cel mai bun film străin la Oscaruri şi Globurile de Aur, în vreme ce a şasea ediție a Festivalului Filmului Asiatic l-a nominalizat la categoria Cel mai bun film.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
pdf pe 30 iulie 2012 08:33
filmul nu este nici pe departe nou , probabil pentru cinematografe, dar pe internet are o vechime de 6 luni :)
lauraluioda pe 30 iulie 2012 20:21
Doar 6 luni? L-am vazut acum ceva timp si am impresia ca la sf anului trecut...
spartacus pe 30 iulie 2012 09:04
Da, asta este, PDF. L-am văzut si, mie unul, mi-a placut.
alex2812 pe 30 iulie 2012 11:15
a primit nominalizare pentru cel mai bun film strain doar la Globuri, modificati si voi, ca sa nu induceti lumea in eroare.
mihaitahim pe 31 iulie 2012 18:49
super tare filmul
alex_il_fenomeno pe 14 august 2012 12:01
clar , va fi ceva de urmarit imediat dupa lansare ...
Theodor2011 pe 12 ianuarie 2013 11:47
FOARTE BUN filmul, mai ales ca este bazat si pe intamplari reale. Filmul are la baza razboiul dintre Japonia si China din anul 1937, si prezinta o mica parte din acele orori, care din pacate au existat atunci

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells