Christian Bale, din nou alături de David O. Russell pentru American Bullshit

de Cristina Grigore în 8 Oct 2012
Christian Bale, din nou alături de David O. Russell pentru American Bullshit

Noua peliculă a regizorului lui The Fighter - numită deocamdată American Bullshit -  a strâns laolaltă o seamă de actori renumiţi ce dau greutate proiectului, iar ultimul care reîntregeşte lista, potrivit EmpireOnline.com, este Christian Bale.

Fostul Batman a mai fost odată ataşat proiectului, locul său fiind luat la un moment dat e Jeremy Renner, însă actorul şi-a eliberat programul şi este acum dispus să lucreze din nou alături de cel ce l-a catapultat în 2010 spre câştigarea unui premiu Oscar pentru interpretare.

Russell a colaborat şi la scenariul acestei adaptări a unei poveşti adevărate, despre unul dintre cei mai de notorietate escroci financiari ai lumii, Melvin Weinberg (Bale), forţat de FBI, în urma unei ample şi controversate misiuni sub acoperire, să colaboreze cu agenţia pentru a ajuta la prinderea şi condamnarea altor mari nume din lumea escrocheriilor financiare.

Amy Adams a fost distribuită în rolul prietenei şi partenerei de infracţiuni a lui Weinberg, în vreme ce Bradley Cooper va putea fi văzut în rolul agentului federal care îi capturează.

„David a reuşit să aducă împreună un grup incredibil de actori pentru ceea ce urmează să fie o dramă plină de forţă şi de un puternic impact emoţional”, este de părere producătorul filmului, Charles Roven. Filmările vor începe în luna februarie a anului viitor, filmul urmând să ajungă în cinematografe până la sfârşitul lui 2013.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:04
se vorbeste mult de film, si sigur va fi ceva de el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells