Chris Rock resuscitează seria Saw. Iată trailerul Spiral: Următorul capitol Saw

de Marina Floera în 31 Mar 2021
Filmul se lansează în România pe 21 mai

Chris Rock încearcă să resusciteze seria Saw împreună cu unul dintre regizorii de început ai seriei. Dareen Lynn Bousman, regizorul lui Saw 2, Saw 3 și Saw 4 se întoarce în scaunul regizorului cu ceea ce promite să fie un alt mister sângeros.

În noul trailer pentru Spiral: From the Book of Saw, îl vedem pe Rock jucând rolul unui polițist care investighează o serie de crime ce au, toate, legătură cu crimele inițiale ale lui Jigsaw.

Iată trailerul și sinopsisul oficial: O minte criminală dezlănțuie o formă perversă de dreptate în Spiral, un nou și terifiant capitol din Cartea lui Saw. Lucrând în umbra tatălui său, un respectat veteran din poliție (Samuel L. Jackson), îndrăznețul detectiv Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) și partenerul său începător (Max Minghella) încep o sumbră anchetă a unor crime care amintesc, lugubru, de trecutul înfricoșător al orașului. Captiv fără voia lui într- un mister care se adâncește, Zeke se trezește în centrul unui joc terifiant al asasinului.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Rock, Spiral: From the Book of Saw, Darren Lynn Bousman, Max Minghella, Samuel L. Jackson

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 1 aprilie 2021 14:00
La cum arata Max Minghella e sigur raufacatorul
LavyBogdy pe 4 aprilie 2021 20:31
Poate relanseaza seria ,ca la cum arata trailer-ul nicidecum nu-l resusciteaza.
liliannikky pe 8 aprilie 2021 12:11
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells