Chris Pratt şi Anna Faris se despart după 8 ani de mariaj

de Cristina Grigore în 7 Aug 2017
Cei doi au împreună un fiu, Jack, de 5 ani

Încă unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite cupluri de la Hollywood şi-a anunţat despărţirea. După ce, în urmă cu trei luni, Anna Faris şi Chris Pratt pozau pe Hollywood Boulevard alături de fiul lor de 5 ani, Jack, şi lăsau impresia că sunt o familie împlinită şi fericită, cei doi actori au publicat duminică seară, pe conturile de socializare, câte un mesaj în care își anunţau fanii că sunt în pragul divorţului. „Am încercat din greu, pentru multă vreme, şi - spre dezamăgirea noastră - lucrurile nu s-au îndreptat”, se menţionează într-unul dintre comentarii.

Faris (40 de ani) şi Pratt (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lui Take Me Home Tonight, în 2007, când Faris era încă măritată cu Ben Indra. Potrivit Esquire, Pratt a cucerit-o cu poveştile despre aventurile sale sexuale şi colecţia sa porno. S-au căsătorit în 2009, iar în 2012 venea pe lume Jack. Născut prematur, a avut nevoie de multă grijă şi atenţie, lucru ce a întărit relaţia celor doi actori.

Potrivit Daily Mail, Faris a petrecut ultimele luni în Canada, pentru filmările remake-ului Overboard, în vreme ce Pratt a fost în Hawaii, ocupat cu lucrul la Jurassic World: Fallen Kingdom. Orarul haotic de lucru, ce i-a ţinut departe unul de altul şi nu le-a dat posibilitatea să lucreze la relația lor, a fost, poate, unul din factorii ce au cauzat separarea.

Pe de altă parte, aşa cum mărturisea şi Faris într-unul din podcast-urile sale, faptul că a tot citit în tabloide despre presupusa aventură pe care Pratt a avut-o cu colega sa din Passengers, Jennifer Lawrence, a afectat-o. „Nu am vrut să mă gândesc la mine ca la una dintre acele persoane la care ajunge orice prostie din tabloide. Însă, în lumea aceasta nebună, în care el este plecat la filmări, în vreme ce eu rămân acasă, în Los Angeles, să am grijă de copil, sigur că mă voi simţi vulnerabilă, ca orice fiinţă umană normală”, a declarat ea. 

Exploreaza subiecte similare:

Anna Faris, Chris Pratt, Take Me Home Tonight, Jurassic World: Fallen Kingdom, Passengers, Jennifer Lawrence, Ben Indra

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 30 octombrie 2018 12:09
Sunt nenumarate cazurile, iar in lumea vedetelor de pretutindeni, opt ani sunt deja prea multi, zic eu...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells