Chris Pratt prezintă noul trailer Jurassic World Dominion

de Marina Florea în 9 Mai 2022
Jurassic World: Dominația se lansează pe marile noastre ecrane pe 10 iunie

Cum premiera filmului Jurassic World Dominion urmează să aibă loc în mai puțin de o lună, Universal Pictures a dat publicității un nou trailer, unul care conține inclusiv secvențe din punctul culminant pentru trilogia Jurassic World, alături de comentariile actorului Chris Pratt.

„Vara aceasta, bucurați-vă de finalul epopeic al erei jurasice, pe măsură ce două generații se unesc pentru prima oară”, spun producătorii.

Alături de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard vin câștigătoarea de Oscar Laura Dern, Jeff Goldblum și Sam Neill în Jurassic World Dominion, un film îndrăzneț a cărui acțiune traversează întregul glob, se vede în descrierea oficială a filmului.

Semnat de către regizorul Jurassic World, Colin Trevorrow, Dominion este plasat în timp la patru ani după ce Isa Nublar a fost distrus. Acum dinozaurii trăiesc - și vânează - alături de oameni în întreaga lume. Acest echilibru fragil va schimba viitorul și va hotărî - odată pentru întotdeauna - dacă oamenii vor mai rămâne specia dominantă pe o planetă pe care, acum, o împart cu cele mai puternice creaturi.

Din distribuția filmului mai fac acum parte DeWanda Wise (She s Gotta Have It), nominalizatul la Emmy Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of SHIED), Scott Haze (Minari) și Cambell Scott (The Amazing Spider-Man 2).

Din distribuția filmelor anterioare se întorc în noua producție BD Wong în rolul Dr. Henry Wu, Justice Smith în rolul lui Franklin Webb, Daniella Pineda în rolul dr. Zia Rodriguez și Omar Sy în rolul lui Barry Sembene.

Jurassic World Dominion vine în sălile de cinema pe 10 iunie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Dominion

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells