Advertisement Advertisement

Chris Pratt a primit o stea pe Bulevardul Celebrităţilor

de Cristina Grigore în 24 Apr 2017
Actorul a fost însoţit la ceremonie de soţia sa, actriţa Anna Faris, şi fiul său, Jack, în vârstă de şase ani, care a şi captat atenţia publicului

Starul lui Guardians of the Galaxy, actorul Chris Pratt, a fost onorat la Hollywood cu cea de-a 2.607-a stea pe Bulevardul Celebrităţilor din faţa El Capitan Theatre. Ceremonia s-a desfăşurat vineri, 21 aprilie, în prezenţa colegilor actori din Gardienii Galaxiei, a regizorului James Gunn şi a familei actorului.

Anna Faris, soţia lui Pratt, şi fiul său, Jack, în vârstă de şase ani (ce a reuşit să capteze aproape la fel de mult ca tatăl său atenţia publicului şi a presei) nu au lipsit din fotografiile de la eveniment.

Francize ca Jurassic World şi Guardians of the Galaxy au reuşit să îl transforme într-un sex-simbol şi una dintre cel mai bine plătite vedete de la Hollywood.  Însă, punctează cei de la Variety.com, Pratt a devenit cunoscut şi drept unul dintre cei mai agreabili actori din industrie, alături de care este o plăcere să lucrezi.

“Am avut părinţi buni, care m-au crescut cum trebuie”, a răspuns el, când a fost întrebat cum îşi păstrează capul limpede într-un domeniu atât de competitiv şi de solicitant. Pratt admite că, în cei 17 ani de carieră, a văzut multe şi a avut multe de învăţat.

Au existat, însă, şi momente în care s-a îndoit că are calităţile necesare pentru a reuşi în această meserie, atunci când vedea pe platourile de filmare staruri care nu se mai purtau deloc agreabil. “Mă gândeam că dacă astfel de oameni ajung să aibă success, sunt terminat. Apoi am constatat, după câţiva ani, că nu reuşesc astfel să îşi menţină acel nivel al carierei”, a explica el.

Guardians of the Galaxy 2, în regia lui James Gunn – şi în care îi vom revedea pe Zoe Saldana şi Dave Bautista – se lansează în cinematografele noastre pe 5 mai. 

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pratt, actor, Jurassic World, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 aprilie 2017 12:24
Deja?!?!... Deci de numai atit este nevoie ca sa primesti o stea pe Bulevardul Celebrităţilor din faţa ”El Capitan Theatre”: 2-3 filme cu incasari mari?!?!?... Wooooow, deci asa cevaaaaaaaaaa!?!?....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells