Chris Pine, despre scena de nuditate frontală din The Outlaw King

de Cristina Grigore în 11 Sep 2018
Filmul va avea premiera pe Netflix în 9 noiembrie

Starul lui Wonder Woman, Chris Pine, nu se fereşte de scenele nud. Dovadă nu doar pelicula în care apare alături de Femeia Fantastică, ci şi ultimul său film, The Outlaw King, în care are o scenă de nuditate Frontală. Producţia Netflix a avut premiera pe 6 septembrie în cadrul Festivalului de Film de la Toronto, de când scena în cauză a devenit o temă recurentă a interviurilor de promovare susţinute de actor.

Pine a declarat publicaţiei Entertainment Tonight din Canada că este mai degrabă flatat de atenţia pe care o primeşte datorită acelei scene. El a menţionat însă într-un interviu acordat The Herald Chronicle că nu ar vrea ca acest subiect să eclipseze alte discuţii mai importante legate de film, o producţie istorică destul de violentă şi de sângeroasă.

„Pare că pentru publicul modern această poveste medievală nu are nimic mai interesant sau revelator decât o scenă de sex sau de nuditate frontală. […] Nu aş dori totuşi să se vorbească numai despre acel moment din film”, a spus el.

În The Outlaw King, Pine este legendarul rege al Scoţiei, Robert the Bruce (Robert I al Scoției), forţat să ia calea exilului după ce încearcă să recâştige tronul ţării din mâinile opresivei conduceri engleze.

Filmul, regizat de David Mackenzie (Hell or High Water), va avea premiera pe Netflix în 9 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Outlaw King, Chris Pine

Alte știri din cinema

Cary Fukunaga este primul regizor american numit la cârma unui film Bond

Producătorii lui Bond 25 au ales un cineast cu potenţial în locul lui Danny Boyle

Trailer-ul Captain Marvel a avut 109 milioane de vizualizări în primele 24 de ore

Captain America: Civil War este în urmă - trailer-ul filmului a avut, în acelaşi interval, doar 94,7 milioane de vizualizări

Va încetini ritmul în care vor fi lansate filmele Star Wars

Preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, regretă decizia de a scoate câte un film pe an

Noi filme și seriale vor transforma The Walking Dead într-o franciză fără sfârșit

Potrivit AMC, serialul ar mai putea rula încă 10 ani pe micile ecrane, chiar și după ieșirea din scenă a protagoniștilor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 11 septembrie 2018 11:48
Intalnim nu de putine ori scene de sex sau nuditate in filmele actuale, cei drept savurate de publicul spectator, dar precum declara si actorul Chris Pine, ar fi pacat ca acestea sa conteze primordial in aprecierea unei realizari...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells