Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

de Cristina Grigore în 21 Feb 2019
Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Chris Hemsworth, starul filmelor Thor şi al Universului Cinematografic Marvel, are ocazia de a-şi etala din nou fizicul impresionant într-un film biografic axat pe viaţa lui Hulk Hogan. Potrivit Variety.com, producţia va fi dezvoltată de Netflix şi îl va avea drept producător executiv şi consultant chiar pe fostul campion la wrestling.

Biopic-ul, ce va fi regizat de Todd Phillips (War Dogs, seria The Hangover), va arăta cum a devenit Hogan (pe numele său adevărat Terry Gene Bollea) „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80” (conform IGN.com). Filmul a fost descris, de altfel, drept „o poveste de origine a lui Hulk şi a Hulk-maniei”.

Hogan, acum în vârstă de 65 de ani, şi-a început cariera în anii ’70. Faima sa a atins cote maxime în anii ’80, când se afla frecvent pe prima pagină a revistelor şi era invitat la talk-show-uri de referinţă. Cariera sa a fost completată de apariţii în filme şi seriale. A fost gazda unor reality-show-uri şi nu s-a ţinut departe nici de lumea muzicală, în care a activat o vreme, înainte de a se dedica wrestling-ului. Filmul anunţat nu va intra prea mult în viaţa personală a lui Hogan, umbrită de un scandal sexual, după ce publicaţia online Gawker a difuzat imagini în care Hogan se afla în ipostaze intime cu soţia celui mai bun prieten al său. Procesul intentat de Hogan publicaţiei a fost tratat recent într-un film produs tot de Netflix, Nobody Speak.

Până la apariţia în rolul celebrului wrestler, Chris Hemsworth va putea fi văzut în următorul Avengers – Avengers: Endgame – dar şi în Men in Black: International (cu lansarea la noi pe 21 iunie).

Exploreaza subiecte similare:

Hulk Hogan, Todd Phillips, Chris Hemsworth, Avengers: Endgame, Men in Black International

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 21 februarie 2019 11:10
Uite un film care chiar nu ma intereseaza..rar mi se intampla.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells