Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

de Cristina Grigore în 21 Feb 2019
Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Chris Hemsworth, starul filmelor Thor şi al Universului Cinematografic Marvel, are ocazia de a-şi etala din nou fizicul impresionant într-un film biografic axat pe viaţa lui Hulk Hogan. Potrivit Variety.com, producţia va fi dezvoltată de Netflix şi îl va avea drept producător executiv şi consultant chiar pe fostul campion la wrestling.

Biopic-ul, ce va fi regizat de Todd Phillips (War Dogs, seria The Hangover), va arăta cum a devenit Hogan (pe numele său adevărat Terry Gene Bollea) „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80” (conform IGN.com). Filmul a fost descris, de altfel, drept „o poveste de origine a lui Hulk şi a Hulk-maniei”.

Hogan, acum în vârstă de 65 de ani, şi-a început cariera în anii ’70. Faima sa a atins cote maxime în anii ’80, când se afla frecvent pe prima pagină a revistelor şi era invitat la talk-show-uri de referinţă. Cariera sa a fost completată de apariţii în filme şi seriale. A fost gazda unor reality-show-uri şi nu s-a ţinut departe nici de lumea muzicală, în care a activat o vreme, înainte de a se dedica wrestling-ului. Filmul anunţat nu va intra prea mult în viaţa personală a lui Hogan, umbrită de un scandal sexual, după ce publicaţia online Gawker a difuzat imagini în care Hogan se afla în ipostaze intime cu soţia celui mai bun prieten al său. Procesul intentat de Hogan publicaţiei a fost tratat recent într-un film produs tot de Netflix, Nobody Speak.

Până la apariţia în rolul celebrului wrestler, Chris Hemsworth va putea fi văzut în următorul Avengers – Avengers: Endgame – dar şi în Men in Black: International (cu lansarea la noi pe 21 iunie).

Exploreaza subiecte similare:

Hulk Hogan, Todd Phillips, Chris Hemsworth, Avengers: Endgame, Men in Black International

Alte știri din cinema

După Captain Marvel, Brie Larson e alături de Samuel L. Jackson în Unicorn Store

Este filmul în care actrița de 29 de ani debutează ca regizoare

Cât de puternic este ciocanul lui Thor? Se pare că e comparabil cu o stea supernova

În mâinile lui Thor, Stormbreaker a reuşit să încaseze tot şocul celor şase Pietre ale Infinitului

Turn Up Charlie: cât de importantă este a doua şansă

Serialul Netflix cu Idris Elba şi Piper Perabo explorează capcanele faimei

Noul Mortal Kombat va avea un tip de umor asemănător celui din filmele Marvel

Afirmaţia îi aparţine scenaristului peliculei, Greg Russo

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 21 februarie 2019 11:10
Uite un film care chiar nu ma intereseaza..rar mi se intampla.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells