Cher va apărea alături de Christina Aguilera în Burlesque

de Răzvan Boboc în 24 Iun 2009
Cher va apărea alături de Christina Aguilera în Burlesque

Cher se întoarce pe marile ecrane! Vedeta a semnat deja pentru a juca alături de Christina Aguilera în muzicalul Burlesque, anunţă Empire. Vedeta, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din Moonstruck, a apărut ultima dată în distribuţia comediei Stuck On You, din 2003.

În Burlesque, Cher va interpreta rolul Tess, o dansatoare care are un club "neo-burlesque" pe Sunset Boulevard. Când o tânără, cu o voce foarte bună şi o inimă de aur, interpretată de Aguilera, îşi face apariţia în club, Tess o angajează şi îi oferă o şansă  să devină cea mai bună.

Pelicula va reprezenta debutul pe marile ecrane al Christinei Aguilera iar pentru Cher va fi primul film în care va cânta.

Steve Antin va regiza lungmetrajul după propriul scenariu. Filmările sunt programate să înceapă în luna decembrie iar pelicula va ajunge în cinematografe în 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
claudiu-daniel-lugoj pe 24 iunie 2009 14:08
super un muzical cu cristina aguilera si cher la un loc va fi super.Acum asteptam sa vedem daca are si o poveste anume filmul,ar fi super sa aiba si o poveste.
gianina bucur pe 16 septembrie 2009 22:30
abia astept sa te vad cher...te ador,vocea ta imi da putere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells