Charlize Theron este de nerecunoscut în noul trailer al lui Bombshell

de Cristina Grigore în 16 Oct 2019
Filmul bazat pe fapte reale le mai are în distribuție pe Nicole Kidman și Margot Robbie

Un nou trailer al lui Bombshell a fost lansat recent online, în exclusivitate pe contul de Twitter al prezentatoarei Ellen DeGeneres, iar cele două minute și 27 de secunde oferă o imagine mai clară și asupra protagonistelor, dar și asupra atmosferei tensionate întreținute de CEO-ul studioului Fox News, Roger Ailes.

Uimitoare este transformarea lui Charlize Theron în Megyn Kelly, una dintre cele trei femei care au luat atitudine și au demascat harțuirea sexuală de care aveau parte femeile care lucrau la Fox News. Actrița a beneficiat la machiaj de talentul și experiența lui Kazuhiro Tsuji, câștigător de Oscar pentru munca depusă la Darkest Hour.

Există deja din ce în ce mai multe voci în presa de profil care o dau pe Theron drept o candidată puternică la o statuetă pentru rolul interpretat, în vreme ce însuși filmul are șanse să intre în cursa pentru Oscar. Expresia rece a feței, asemănarea izbitoare cu reala Megyn Kelly i-au adus lui Theron o mulțime de comentarii apreciative pe rețelele de socializare.

Ecranizarea Lionsgate a unei întâmplări reale – demascarea practicilor ostile față de femei din birourile Fox News, declașată odată cu procesul intentat lui Ailes în 2016 de o prezentatoare concediată, Gretchen Carlson (jucată de Nicole Kidman), a fost foarte bine primită de critică și de public la vizionările în avanpremieră.

Alături de Kidman și Theron se află în prim-plan și Margot Robbie, interpretă a unui personaj fictiv, dar de mare importanță în prezentarea scandalului iscat (reprezintă chintesența acelor femei tinere și ambițioase a căror evoluție a fost pe nedrept condiționată într-un fel sau altul la Fox News).

Ailes este interpretat în film de John Lithgow, și el subiectul unei transformări incredibile. Din distribuție mai fac parte Kate McKinnon, Alice Eve și Connie Britton.

Scenariul este semnat de Charles Randolph (câștigător de Oscar pentru The Big Short), iar regia de Jay Roach (Trumbo, Game Change). Lansarea în România este programată pentru 10 ianuarie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Bombshell, Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Kate McKinnon, Alice Eve, Connie Britton, Charles Randolph, Jay Roach, The Big Short, Trumbo, Game Change, Kazuhiro Tsuji, Darkest Hour 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells