Charlize Theron este de nerecunoscut în noul trailer al lui Bombshell

de Cristina Grigore în 16 Oct 2019
Filmul bazat pe fapte reale le mai are în distribuție pe Nicole Kidman și Margot Robbie

Un nou trailer al lui Bombshell a fost lansat recent online, în exclusivitate pe contul de Twitter al prezentatoarei Ellen DeGeneres, iar cele două minute și 27 de secunde oferă o imagine mai clară și asupra protagonistelor, dar și asupra atmosferei tensionate întreținute de CEO-ul studioului Fox News, Roger Ailes.

Uimitoare este transformarea lui Charlize Theron în Megyn Kelly, una dintre cele trei femei care au luat atitudine și au demascat harțuirea sexuală de care aveau parte femeile care lucrau la Fox News. Actrița a beneficiat la machiaj de talentul și experiența lui Kazuhiro Tsuji, câștigător de Oscar pentru munca depusă la Darkest Hour.

Există deja din ce în ce mai multe voci în presa de profil care o dau pe Theron drept o candidată puternică la o statuetă pentru rolul interpretat, în vreme ce însuși filmul are șanse să intre în cursa pentru Oscar. Expresia rece a feței, asemănarea izbitoare cu reala Megyn Kelly i-au adus lui Theron o mulțime de comentarii apreciative pe rețelele de socializare.

Ecranizarea Lionsgate a unei întâmplări reale – demascarea practicilor ostile față de femei din birourile Fox News, declașată odată cu procesul intentat lui Ailes în 2016 de o prezentatoare concediată, Gretchen Carlson (jucată de Nicole Kidman), a fost foarte bine primită de critică și de public la vizionările în avanpremieră.

Alături de Kidman și Theron se află în prim-plan și Margot Robbie, interpretă a unui personaj fictiv, dar de mare importanță în prezentarea scandalului iscat (reprezintă chintesența acelor femei tinere și ambițioase a căror evoluție a fost pe nedrept condiționată într-un fel sau altul la Fox News).

Ailes este interpretat în film de John Lithgow, și el subiectul unei transformări incredibile. Din distribuție mai fac parte Kate McKinnon, Alice Eve și Connie Britton.

Scenariul este semnat de Charles Randolph (câștigător de Oscar pentru The Big Short), iar regia de Jay Roach (Trumbo, Game Change). Lansarea în România este programată pentru 10 ianuarie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Bombshell, Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Kate McKinnon, Alice Eve, Connie Britton, Charles Randolph, Jay Roach, The Big Short, Trumbo, Game Change, Kazuhiro Tsuji, Darkest Hour 

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells