Charlize Theron, entuziasmată de Mad Max: Furiosa. Povestea pentru scenariu există

de Cristina Grigore în 12 Iul 2017
Starul lui Mad Max: Fury Road vorbeşte despre spin-off-ul pe care George Miller l-a promis fanilor

Au trecut doi ani de când Mad Max: Fury Road a cucerit noi fani ai francizei, iar aceştia aşteaptă acum veşti despre producţia lui Mad Max: Furiosa, filmul pe care George Miller l-a anunţat, dar care nu pare să intre prea curând în producţie.

Într-un interviu acordat Variety.com, Charlize Theron, interpreta personajului Furiosa, şi-a arătat nerăbdarea vizavi de proiect şi a arătat ce îl împiedică să fie demarat.

„Mi-ar plăcea foarte mult [să fac acest film]. Au existat trei scenarii, iniţial. Au fost create ca poveşti de rezervă pentru personajul lui Max şi cel al Furiosei. Însă, până la urmă, totul stă în mâinile regizorului [Miller]. Cred că cei de la Warner Bros. ştiu bine acest lucru. Aşteptăm cu toţii ca el să ne arate calea”, a explicat actriţa.

Iniţial, era planificat ca Mad Max: Fury Road să fie realizat în paralel cu Mad Max: Furiosa, ca parte a unei trilogii. Miller chiar a declarat la un moment dat că scenariul a mers atât de bine la Fury Road, încât acesta s-a extins, una dintre poveşti axându-se doar pe istoria Furiosei.

Miller s-a gândit chiar că ar putea face un anime cu tenacea eroină, însă ideea sa nu s-a fructificat. Regizorul a anunţat apoi că îşi doreşte să facă mai întâi un film de mică anvergură, fără efecte speciale. Aşa că, în ciuda entuziasmului arătat pentru proiect, Theron mai are de aşteptat până va reveni la înfăţişarea Furiosei.

Exploreaza subiecte similare:

Mad Max: Fury Road, George Miller, Charlize Theron

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 13 iulie 2017 01:08
Unfortunately, trebuie să aşteptăm mult şi bine după un al cincilea excelent film din seria MAD MAX....:((( (2020-2023). Până atunci, sper să supravieţuiască 4Dx-ul ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells