Charlize Theron, despre cum s-a îngrăşat 22 de kilograme pentru rolul din Tully

de Cristina Grigore în 26 Apr 2018
Actriţa a mărturisit că revenirea la silueta iniţială nu a fost deloc uşoară

Pentru rolul mamei epuizate, cu trei copii, din Tully (o incursiune emoţionantă şi amuzantă în culisele maternităţii, văzută şi din perspectiva bonei ideale), Charlize Theron a trebuit să îşi sacrifice din nou silueta perfectă, aşa cum a mai făcut-o înainte şi pentru rolul din Monster. Starul de origine sud-africană s-a îngrăşat 22 de kg pentru a arăta aşa cum îi cerea partitura – mama a doi copii minori, din nou însărcinată. Însă, dacă a pune kilograme în puls nu a fost o problemă pentru actriţa de 42 de ani, revenirea la forma de dinainte s-a dovedi mult mai dificilă.

„Eram mult mai tânără când am făcut Monster. Aveam, cred, în jur de 27 de ani. Nu, acum nu pot spune că am renunţat la snack-uri pentru o săptămână şi, gata, am revenit la forma dinainte. Nu se mai întâmplă asta acum!”, a menţionat Theron, în emisiunea The Ellen Show de miercuri (citată de revista People).

Alimentul pe care actriţa l-a avut mereu la îndemână în „dieta de îngrăşare” pentru Tully a fost cartoful. Mai exact, chipsurile din cartofi. „Mâncam mult din toate, însă m-am fixat pe chipsurile din cartofi. Le mâncam peste tot. Aveam o pungă în maşină, una la baie, una în bucătărie, una pe raftul din hol, una un rulota de pe platourile de filmare. Găseai căte o pungă din aceea peste tot”, a povestit ea.

Theron s-a lovit însă şi de efectele secundare ale surplusului de greutate: „Nu eram deloc pregătită pentru modul negativ în care acea mare cantitate de alimente ultra-procesate mi-au afectat starea de spirit. M-am confruntat pentru prima dată cu depresia”, a recunoscut ea.

„Zicala «eşti ceea ce mănânci» este cât se poate de adevărată. Pe măsură ce mâncam toate lucrurile acelea, nu-mi mai doream să mă mişc. Eram letargică şi obosită tot timpul, iar acest lucru a fost cel mai greu de schimbat. Pentru că totul ţine, la acest nivel, mai mult de partea mentală, decât de cea fizică”, a mai spus actriţa, care a ţinut însă să sublinieze că i s-a părut extrem de important să treacă prin această încercare şi să ofere personajului înfăţişarea necesară pe cale naturală.

„Mamele trec de fiecare dată prin asta – câştigă în greutate când rămân însărcinate şi apoi le ia un an, un an şi jumătate să revină în formă. Iar dacă nu o fac, sunt judecate”, a ţinut să mai puncteze Theron – care este, de altfel, mama a doi copii, Jackson, în vărstă de 6 ani şi August, de 2 ani, ambii adoptaţi.

Exploreaza subiecte similare:

Charlize Theron, Tully , Monster

Alte știri din cinema

Cine va sta alături de Harley Quinn în Birds of Prey

Margot Robbie îşi va relua partitura din Suicide Squad şi va fi unul dintre producătorii peliculei

Cel mai scump film produs în China a fost scos din cinematografe la trei zile după lansare

Pelicula a costat peste 100 de milioane de dolari şi nu a reuşit să obţină nici măcar 10 milioane la box office

Zombieland va avea un sequel. Filmul va beneficia de distribuţia originală

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg şi Abigail Breslin vor relua lupta cu zombi

Mission: Impossible. Fallout - inclus printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

Al şaselea film al seriei - despre care criticii au avut până acum numai cuvinte de laudă - se lansează pe 3 august în cinematografele noastre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells