Charlie Hunnam, prima declaraţie despre rolul principal din Fifty Shades of Grey

de Cristina Grigore în 9 Sep 2013
Despre atracţia dintre el şi actriţa care o va juca pe Anastasia Steele: „Între noi există o chimie reală”

Actorul Charlie Hunnam, pe care l-aţi putut vedea recent în SF-ul lui Guillermo del Toro, Pacific Rim, a primit săptămâna trecută mult râvnitul rol al lui Christian Grey din adaptarea lui Fifty Shades of Grey, primul volum din seria de succes a autoarei E.L. James.. Aflat în Los Angeles, pe covorul roşu, la premiera sezonului şase al serialului Sons of Anarchy, al cărui protagonist este, actorul a vorbit pentru prima dată despre rolul obţinut.

Potrivit site-ului Buzzsugar.com, actorul s-a ţinut departe de reacţia online a fanilor lui Fifty Shades of Grey, ce a fost una de „confuzie, mânie şi dezamăgire”, mulţi dintre ei fiind de părere că interpretul motociclistului din Sons of Anarchy nu poate afişa personalitatea atrăgătoare, afabilă a lui Christian Grey, aşa cum este înfăţişat el în roman.

Lungile discuţii despre rol cu regizoarea Sam Taylor-Johnson, despre viziunea sa ei asupra cărţii şi intensitatea partiturii l-au convins şi mai mult pe Hunnam că merită să joace în film: „M-a intrigat şi m-a entuziasmat oportunitatea, astfel că m-am apucat să citesc prima carte, pentru a avea o idee mai clară despre cine este acest personaj, după care m-am surprins chiar mai dornic să îl portretizez”, a spus actorul.

Cât despre atracţia dintre el şi cea care o va întruchipa pe Anastasia Steele, actriţa Dakota Johnson, Hunnam a declarat: „Când am ajuns la audiţie şi am început să citesc scenariul cu Dakota am ştiut cu siguranţă că vreau să joc acest rol. Există o chimie reală între noi. Este ceva minunat, amuzant, ciudat şi irezistibil”.

Pentru prietena de lungă durată a lui Hunnam, Morgana McNells, a privi „chimia”  dintre iubitul său şi Dakota Johnson nu va fi un lucru uşor, însă, menţionează actorul, aceasta i-a sprijinit decizia de a accepta rolul. „A fost o hotărâre pe care am luat-o împreună, ea iubeşte cărţile, le-a citit şi le-a îndrăgit şi a fost cu adevărat entuziasmată de potenţialul acestei ocazii în ceea ce mă priveşte şi cred că dacă acest lucru va avea vreun efect asupra relaţiei noastre, va fi să ne apropie şi mai mult”.

Hunnam nu are dubii nici în ceea ce priveşte modul în care va face faţă naturii explicite a scenelor din film: „Primul meu rol a fost într-o miniserie numită Queer as Folk şi acolo am jucat unele scene de sex explicit cu un bărbat. Aşa că dacă am putut face lucrul acesta la 18 ani, cu un bărbat, cu siguranţă că le pot face şi la 33 de ani cu o femeie”.

Exploreaza subiecte similare:

Charlie Hunnam, Guillermo Del Toro, Pacific Rim, Fifty Shades of Grey, E.L. James, Sam Taylor-Johnson, Dakota Johnson, Dakota Fanning, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 9 septembrie 2013 14:00
Ma bucur pentru el .
cosmin742000 pe 9 septembrie 2013 17:03
Am aflat un lucru din acest artricol :Charlie Hunnam s-a apucat sa citeasca .... carti.... si cand zic carti nu ma refer la dama de pica sau as de trefla :))
vladimir84 pe 9 septembrie 2013 17:09
Nu este un rol usor si s-ar putea sa-i marcheze cariera. Depinde numai de el.
Bayard pe 9 septembrie 2013 18:08
Din pacate, decizia asta se datoreaza si esecului Pacific Rim. Filmul ala putea sa-l faca mare.... insa nu si-a recuperat nici macar banii de buget. In SUA a avut incasari dezastruoase. Del Toro iubea ideea si daca veneau bani ar fi transformat-o intr-o trilogie. Asa.... Hunnam nu a mai avut de ales :)
Skarin pe 9 septembrie 2013 20:35
pacific rim a facut vreo 400 de mil de $, la un buget de 200 de mil. Nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, dar nu cred ca a fost un esec.
Bayard pe 9 septembrie 2013 23:06
Pacific Rim a avut incasari de 100 milioane in SUA, din care maxim 50% au ajuns la ei!!! Filmul a avut buget de 190 milioane de euro, la care poti adauga usor inca 50-100 pentru promovare. Din fericire pentru ei filmul a avut incasari mari in Asia, dar chiar nu cred ca-si acopera banii.
alex_il_fenomeno pe 11 septembrie 2013 22:25
Un actor tanar, sa vedem acum cat de determinant va fi acest rol pentru el si pentru noi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells