Charles şi Diana, în sezonul cinci al serialului The Crown

de Ştefan Dobroiu în 18 Aug 2021
Dominic West şi Elizabeth Debicki sunt noii interpreţi ai cuplului regal

Este clar că serialului The Crown nu-i lipsesc laudele şi la fel de clar este că unul din atuurile sezonului al patrulea sunt Josh O'Connor şi Emma Corrin interpretând cel mai adulat cuplu regal al anilor '80 şi '90, Charles şi Diana.

Aşa cum ne-am obişnuit deja, la fiecare două sezoane interpreţii personajelor din The Crown se schimbă, astfel încât povestea să urmeze în mod cât mai realist cronologia şi vârsta reală a membrilor familiei regale. Dominic West şi Elizabeth Debicki vor fi Charles şi Diana în sezonul al cincilea, iar Netflix tocmai a făcut publice imagini cu cei doi în rol.

De la primul episod al noului sezon Imelda Staunton este Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce este prinţul Philip, Lesley Manville este prinţesa Margaret, iar Jonny Lee Miller este John Major, succesorul lui Margaret Thatcher în funcţia de premier al Marii Britanii, cu începere din 1990.

În ce priveşte provocările din viaţa familiei regale, Variety scrie că noul sezon va explora evenimentele anului 1992, care a ajuns să fie numit "annus horribilis" (adică "anul teribil") din viaţa Elisabetei a II-a. Este anul când trei dintre cei patru copii ai reginei se despart de partenerii lor, într-o succesiune de scandaluri gata să şubrezească şi mai mult poziţia şi aşa fragilă a monarhiei britanice.

Nimeni nu ştie în acest moment dacă sezonul 5 se va încheia cu moartea din 1997 a prinţesei Diana sau dacă va trebui să aşteptăm ultimul sezon al serialului pentru a explora acest episod dureros din viaţa familiei regale.

Exploreaza subiecte similare:

The Crown, Dominic West, Elizabeth Debicki, Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Jonny Lee Miller

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 22 august 2021 14:17
Abia aştept noul sezon, dar de abia în 2022 o să aibă premiera https://deadline.com/2020/07/the-crown-season-5-premiere-2022-filming-summer-2021-1202990878/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells