Channing Tatum va juca în noul film al lui Ron Howard

de Răzvan Boboc în 11 Mai 2010
Channing Tatum va juca în noul film al lui Ron Howard

Channing Tatum se alătură distribuţiei noului film regizat de Ron Howard (A Beautiful Mind, Frost/Nixon, The Da Vinci Code), anunţă Hollywood Reporter. Intitulat deocamdată Cheaters, proiectul îi aduce la un loc pe Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly şi Winona Ryder.

Scenariul peliculei este scris de Alan Loeb (21, Wall Street: Money Never Sleeps).

Filmul prezintă povestea unui bărbat (Vaughn) care descoperă că soţia celui mai bun prieten, interpretată de Ryder, îşi înşeală soţul. Bărbatul se confruntă cu o problemă morală şi nu ştie dacă ar trebui să dezvăluie infidelitatea. Tatum ar urma să joace rolul amantului personajului lui Ryder.

Lungmetrajul, produs de Brian Grazer şi Vaughn, va intra în faza de producţie la începutul lunii iunie. Filmările vor avea loc în Chicago.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nightmare28 pe 11 mai 2010 13:29
pare interesant...sper sa merite mai ales ca joaca si tatum:X:X
andrei1993 pe 11 mai 2010 21:32
foarte bine,a jucat exceptional in Dear John
Radu1711 pe 11 mai 2010 21:40
se descurca pentru ca este un actor de nota 10
alexcretu75 pe 20 iulie 2010 16:02
Se descurca bine.Ia nota 10 de la mine/
xana pe 12 august 2010 21:02
Eu il astept pe Chann in roluri principale pt. ca are un potential mare ca actor si sper ca vom avea sansa de a fi pus in valoare . Sa fie amant cred ca se descurca ca nimeni altul pt ca si in viata sunt convinsa ca este irezistibil pt. multe femei. Cred deci ca se va misca natural in acest film pt ca-si poate permite si se pricepe la asta daca ne gandim ca de mic a facut practica facand striptis. Sper insa ca rolul lui sa nu fie unul neserios. Pt. orice barbat, sa fi un bun amant este o dorinta importanta. Putini sunt insa cei alesi sa se priceapa sa faca asta si nu cred ca este cazul sa ducem in derizoriu asta pt. nici macar in film. Cred ca invidia functioneaza la barbati pe tema asta ca si la femei si majoritatea autorilor bagatelizeaza asta in filme demonstrandu-si infirmitatile. Satept un film de Oscar cu CHann. O merita si poate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells