Channing Tatum, poliţist sub acoperire în 21 Jump Street

de Cristina Grigore în 2 Dec 2010
Channing Tatum, poliţist sub acoperire în 21 Jump Street

Actorul din Dear John şi Step Up, Channing Tatum, i se alătură lui Jonah Hill (Superbad) la adaptarea pentru marele ecran a serialului produs de Fox în anii ‘80 , 21 Jump Street, scrie Deadline, preluând un comunicat de presă al Sony.

Serialul, extrem de popular la vremea sa (1986-1991), urmărea aventurile unor poliţişti cu aspect de adolescenţi, care se infiltrau în licee pentru a putea controla infracţiunile comise de elevi.  Unul dintre actorii care au avut de câştigat de pe urma succesului acestei producţii a fost şi Johnny Depp, cariera sa luând avânt odată cu apariţia în 21 Jump Street.

Deşi echipă de poliţişti a filmului (Tatum – Hill) va interpreta personaje cu totul noi, aspectul lor fizic se va asemăna eroilor serialului, în care jucau un actor chipeş (Depp) şi unul supraponderal (Peter DeLuise).

Echipa de regizori a animaţiei Cloudy With a Chance of Meatballs, Phil Lord şi Christopher Miller va sta la cârma acestei producţii, iar scenariul îi va aparţine lui Michael Bacall (Scott Pilgrim vs. the World) şi Jonah Hill.

Conform unei declaraţii a lui Hill din vară, există în scenariu un rol şi pentru Johnny Depp, astfel încât daca acesta va fi interesat, filmul ar putea beneficia şi de un cameo.

Filmările la 21 Jump Street vor începe în primăvara lui 2011.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells