Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

de Razvan Boboc în 1 Dec 2007
Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Ele reusesc sa stranga cei mai multi bani la Hollywood. Sunt celebre, frumoase si…pline de bani. The Hollywood Reporter a dat publicitatii topul anual al celor mai bine platite actrite de la Hollywood. Campioana de anul acesta este Reese Witherspoon, cu un tarif de 15-20 de milioane de dolari pentru un singur film. Cu toate acestea Reese nu a aparut anul acesta in vreun film de top. “Rendition”, ultima pelicula in care apare, poate fi considerat un esec din punct de vedere al incasarilor.

Urmeaza in top frumoasa Angelina Jolie, al carei onorariu se apropie de cel al lui Reese. Pentru animatia "Beowulf", actrita a primit nu mai putin de 8 milioane de dolari. Cameron Diaz intra in aceeasi categorie si ocupa pozitia a treia in top iar Nicole Kidman a coborat doua pozitii fata de anul trecut. Ea incaseaza 10 – 15 milioane de dolari pe film.

Renee Zellweger si Sandra Bullock au si ele intre 10 - 15 milioane pentru un film. La fel si Julia Roberts, care nu a mai aparut pe marile ecrane din 2004. Urmatorul sau film, "Charlie Wilson's War" va aparea in luna decembrie.

Drew Barrymore, Jodie Foster si Halle Berry incheie lista celor mai bine platite actrite, cu venituri intre 10 si 12 milioane de dolari pe film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mar\\\\scridon pe 25 august 2009 12:36
tare
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 00:52
as vrea sa am si eu macar 2 % din cat ia Angelina Jolie
Vorador pe 22 martie 2011 21:11
tare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells