Cel mai nou trailer pentru Avatar: The Way of Water este aici! Frumusețile Pandorei și desfășurare de forțe

de Gloria Sauciuc în 2 Nov 2022
Avatar 2 se lansează pe marile noastre ecrane pe 15 decembrie

După 13 ani de așteptare, fanii Avatar se vor bucura din 15 decembrie de cea de-a doua parte a francizei - Avatar: The Way of Water, dar - până atunci - noi materiale sunt date publicității: cel de-al doilea trailer al Avatar 2 tocmai a fost lansat la apă.

Vedem noi mostre din frumusețile fără seamăn ale Pandorei, dar și o desfășurare uriașă de forțe, de ambele tabere. Poate că aborigenii Pandorei luptă doar cu arcuri contra arme de foc, dar au de partea lor monștrii mărilor și faptul că luptă la fel de bine și pe uscat și în mediul acvatic. Cum va înclina balanța victtoriei vom afla, însă, abia peste o lună.

Cel de-al doilea film semnat de James Cameron din universul Pandorei prezintă publicului un nou popor, Metkayina, inspirat explicit din poporul Maori din Noua Zeelandă.

Poporul Metkayina luptă alături de Na'vi, iar actorul de origine Maori Cliff Curtis dă vocea lui Tonowari, un conducător al poporului, care are tatuaje Maori.

Filmul lui James Cameron Avatar: The Way of Water va avea un timp de rulare pe măsura așteptării de 13 ani pentru sequel, anume trei ore și 10 minute.

Succesul imens de care s-a bucurat prima parte din Avatar l-a încurajat pe regizorul James Cameron să decidă continuarea francizei, anunțând încă patru sequel-uri, care vor fi lansate până în 2028.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, Avatar: The Way of Water

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells