Advertisement Advertisement

Cel mai mare erou negativ din Avengers: Endgame ar putea să nu fie Thanos

de Gloria Sauciuc în 10 Feb 2019
Avengers: Endgame va avea premiera în România pe 26 aprilie

Avengers: Endgame, filmul cu regia semnată de Joe și Anthony Russo, va aduce surprize majore pe parcursul celor trei ore de rulare (zvonurile sunt că filmul va avea 185 de minute). Dacă accentul filmului va fi în mod previzibil pus pe Avengerii care încearcă să îl învingă pe Thanos (Josh Brolin), există speculații că, de undeva, va mai apărea o amenințare, încă și mai periculoasă.

De la Living Tribunal (entitate cosmică, se pare deținătoare a puterii supreme în universul Marvel) la Galactus, există din plin teorii despre ce anume ar fi această amenințare. O teorie interesantă apărută de curând susține că Avengerii vor avea de înfruntat pe însuși stăpânul timpului: Kronos.

Conform celui care a postat inițial teoria, citat de comicbook.com, Avengerii vor fi nevoiți să lucreze cu Kronos pentru a da timpul înapoi și pentru a anula evenimentele din Infinity War. În schimbul ajutorului, Kronos va ieși din închisoarea în care se află pe Tărâmul Quantum. Bineînțeles, va fi gata să se răzbune pe cel care l-a trimis acolo...

Teoria pare să se sprijine pe faptul că legendarul autor de benzi desenate Jim Starlin sugera că vor apărea mai multe personaje noi în Avengers: Endgame. Deși a prezentat-o ca pe o glumă, a insistat totuși că va aduce o listă mai lungă pe generic în Endgame decât în Infinity War. Fanii benzilor desenate Marvel îl vor recunoaște pe Starlin drept autorul unor eroi cosmici precum Thanos, Drax și Gamora - pe lângă Kronos și alte noi personaje cosmice. Deși Kronos e prezentat drept o entitate fără corp, personajul care deformează timpul apare ca o figură antropomorfă translucidă. Dacă cineva s-ar lupta cu el, acela ar fi Stephen Strange.

Kronos pare să fi fost închis în Tărâmul Quantum pentru motive pe care nu le cunoaștem. Trebuie să notăm că personajul Kronos este bunicul lui Thanos și membru dintr-o rasă umanoidă, The Eternals. Cu studiourile Marvel dezvoltând filmul pentru anul următor, Endgame ar putea fi plasat la momentul perfect pentru includerea personajului în acțiune.

Avengers: Endgame va avea premiera în România pe 26 aprilie. Alte filme Marvel aflate în pregătire sunt Captain Marvel cu premiera pe 8 martie și Spider-Man: Far From Home cu premiera pe 5 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells