Cel mai bine plătit actor sub 20 de ani!

de Ştefan Dobroiu în 20 Sep 2011
Cel mai bine plătit actor sub 20 de ani!

Până la Saga Amurg, sunt mari şanse să nu fi auzit de Taylor Lautner, deşi, invitat la diverse emisiuni TV (este campion la arte marţiale) şi cu roluri secundare în filme precum Cu duzina e mai ieftin 2 - Războiul taţilor, nu era chiar un nimeni înainte de rolul lui Jacob Black. Cu toate acestea, puţini sunt cei de la Hollywood, care în doar câţiva ani şi fără să fie majori (cel puţin după sistemul american) se pot lăuda cu mai multe reuşite decât Lautner.

În primul rând, Lautner are toate şansele să devină următorul nume mare în filmele de acţiune, ceea ce-l distanţează de colegii din Twilight, Kristen Stewart şi Robert Pattinson, mai atraşi de indie-uri sau producţii de epocă, mai puţin populare şi mai prost plătite. De vineri îl poţi vedea pe Lautner în Abduction, prima sa apariţie într-o producţie de studio din afara celebrei serii inspirate de romanele lui Stephenie Meyer. Deocamdată nu se ştie ce salariu a avut Lautner pentru Abduction, dar gurile rele de la Hollywood spun că Lautner, după ce i s-au promis 7,5 milioane de dolari pentru Stretch Armstrong, este suficient de ocupat pentru ca studiurile să nu se mai apropie de el decât cu onorarii de la 10 milioane de dolari în sus.

Este un pas mare pentru actorul care a fost cât pe ce să piardă rolul lui Jacob Black din continuările lui Amurg, pe motiv că nu era suficient de robust pentru a-l interpreta pe adolescentul ce descoperă că este şi vârcolac. Într-o perioadă extrem de scurtă de timp, Lautner a reuşit să pună 15 kilograme de muşchi pe el, iar apariţiile sale la bustul gol (dese şi uneori nejustificate, mai ales că nădragii nu par a avea de suferit când se transformă într-un lup gigantic) au făcut multe adolescente să suspine o dată cu lansarea lui Saga Amurg: Lună nouă, în care puştiul reuşeşte să formeze un triunghi echilibrat cu Stewart şi Pattinson.

După Abduction îl vei revedea pe Lautner în cel de-al patrulea film Twilight, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, cu premiera mondială programată pe 18 noiembrie 2011, ultima parte a seriei urmând să apară pe 16 noiembrie 2012. De Abduction şi încasările sale depind multe pentru Lautner: filmul de acţiune are toate şansele să-l transforme într-un nou Shia LaBeouf, dorit în blockbustere de toate felurile. Până şi Michael Bay îl consideră pe Lautner potrivit pentru una dintre mega-producţiile sale: regizorul seriei Transformers dezvoltă în acest moment un nou proiect, iar actorul este dorit în rolul principal.

Până în 2013, când ar trebui să apară blockbusterul despre care deocamdată nu se ştie nimic, Lautner va filma Incarceron, ecranizarea unui roman pentru tineri ce i-ar putea confirma o dată pentru totdeauna o carieră în filmul de acţiune. Actorul va fi Finn, un tânăr prizonier dintr-o gigantică închisoare a viitorului. Când va încerca să evadeze, eroul va descoperi cu surpriză că închisoarea este conştientă şi că e în stare de orice pentru a nu-l lăsa să scape... În acest moment blockbusterul, pentru care se vor folosi o mulţime de efecte speciale, se află în faza de pre-producţie.

În 2012 Lautner ar trebui să filmeze şi la Stretch Armstrong, o producţie bazată pe jucăria flexibilă a celor de la Hasbro, compania din spatele unor titluri precum G.I. Joe: The Rise of Cobra şi cele trei Transformers. În rolul titular, actorul va fi ajutat de efecte speciale să-şi modifice dimensiunile corpului, pe măsura jucăriei care inspiră producţia. Întrebat de viitorul lui Armstrong la începutul lunii septembrie, actorul a destăinuit că proiectul este încă în curs de scriere şi că s-ar putea să mai avem de aşteptat înainte de a-l vedea pe marile ecrane.

Ce crezi, va deveni Taylor Lautner următorul Shia LaBeouf? Sau, aşa cum îşi doreşte actorul, următorul Tom Cruise?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
LaFox pe 20 septembrie 2011 12:20
la ce " talent" are sigur.....
xerses pe 20 septembrie 2011 12:37
Imi place inainte de Twilight, asa ca si convingerea mea este ca va primi multe roluri in filme de actiune.
alex_il_fenomeno pe 20 septembrie 2011 14:39
ma bucur pentru el ! sper sa ajunga foarte sus in ierarhie !
constanta pe 20 septembrie 2011 14:57
timpul va decide
crysty_doom pe 20 septembrie 2011 19:05
isi merita banii...dupa rolu din twilight...joaca bine,dar sa vedem si in viitor
nicolas84 pe 20 septembrie 2011 20:03
vaaaaaaaaaiiiiiiii. vedem in viitor dar asta arata unde a ajuns cinematografia care respecta TRENDUL in ziua de azi.
Gebeleizis pe 20 septembrie 2011 20:12
Urmatorul Tom Cruise ????????? Ha-ha-ha !!!!!! :))))
circarul pe 20 septembrie 2011 20:53
bv ma sincer ma bucur pentru el
kristen9 pe 27 septembrie 2011 19:13
Se pioate ,dar nu cred ca e primul pe lista in a deveni ca Tom Cruise.
kristen9 pe 27 septembrie 2011 19:14
poate*
margott pe 5 noiembrie 2011 18:18
Urmatorul Tom Cruise ? N-as prea zice. Tom Cruise e carismatic, lucru pe care nu-l prea observ la Taylor Lautner.
Anutza9818 pe 19 martie 2012 11:08
Frumusel baiatu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells