Cel de-al treilea film al seriei Twilight ar putea primi ratingul "R"

de Răzvan Boboc în 24 Nov 2009
Cel de-al treilea film al seriei Twilight ar putea primi ratingul "R"

 

Robert Pattinson, vedeta seriei Twilight, a dezvăluit că cel de-al treilea film al seriei Twilight, Eclipse, are toate şansele să primească ratingul "R", ceea ce înseamnă că tinerii sub 17 ani nu vor putea viziona filmul dacă nu sunt însoţiţi de un adult.
Eclipse, care va fi lansat în cinematografe vara viitoare, îl va readuce pe marile ecrane pe vampirul Edward Cullen, interpretat de Pattinson.
"Este cu totul diferit de New Moon. Sunt secvenţe de bătaie spectaculoase şi nu am mai făcut aşa ceva în niciun film de până acum. Ar fi foarte amuzant să primească ratingul "R", a declarat Pattinson într-un interviu.
David Slade, care a mai regizat 30 Days of Night şi Hard Candy, va realiza Eclipse.
Filmările au avut loc vara trecută, iar pelicula va ajunge în cinematografele americane pe 9 iulie 2010.

Robert Pattinson, vedeta seriei Twilight, a dezvăluit că cel de-al treilea film al seriei Twilight, Eclipse, are toate şansele să primească ratingul "R", ceea ce înseamnă că tinerii sub 17 ani nu vor putea viziona filmul dacă nu sunt însoţiţi de un adult.

Eclipse, care va fi lansat în cinematografe vara viitoare, îl va readuce pe marile ecrane pe vampirul Edward Cullen, interpretat de Pattinson.

"Este cu totul diferit de New Moon. Sunt secvenţe de bătaie spectaculoase şi nu am mai făcut aşa ceva în niciun film de până acum. Ar fi foarte amuzant să primească ratingul "R", a declarat Pattinson într-un interviu.

David Slade, care a mai regizat 30 Days of Night şi Hard Candy, va realiza Eclipse.

Filmările au avut loc vara trecută, iar pelicula va ajunge în cinematografele americane pe 9 iulie 2010.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radunadal pe 24 noiembrie 2009 10:01
super tare , trebuia sa fie si o a 3 a parte!!
Eustake pe 24 noiembrie 2009 10:07
Daca primeste rating R va fi unul din cele mai de succes filme rated R in materie de incasari:) Undeva la nivelul Matrix Reloaded.
lexie_roxi pe 24 noiembrie 2009 10:08
o sa fie si partea a 4-a hopefully:D breaking dawn
mirela78 pe 24 noiembrie 2009 10:13
super tare, abia astept sa vad si ECLIPSE SI BREAKING DAWN .
karolina pe 24 noiembrie 2009 10:56
Abia astept, le place sa ne surprinda de fiecare data ;)
2fast pe 24 noiembrie 2009 11:56
cred ca cel mai de succes va fii breakinig dawn abia astept sa apara:P
byutzaa pe 24 noiembrie 2009 11:59
abia astept s avad eclipsa..mai ales k bella isi da seama k il iubeste p jacob ..vreau sa vad acel trio ed bella si jake
Macho_Talent pe 24 noiembrie 2009 13:47
Abea astept sa vad The Twilight Saga: Eclipse ... pana atunci mai vad o data primele 2 ... Twilight and The Twlight Saga New Moon :X ... pana akuma 2-3 zile nu vazuzem deloc filmul...si aku pot sa zic ca sunt FAN TWILIGHT :X
Sybillla pe 24 noiembrie 2009 14:21
Mie de la prima serie sa zic asa, mi-a placut, si acum sa ma uit si la al 2-lea. super tare!!!! De abia astept
valentina pe 24 noiembrie 2009 14:22
o sa urmeze si ultima parte... zori de zi. super final, foarte neasteptat. am citit cartile si astept cu nerabdare filmele :X:X
Lulu_Cullen pe 24 noiembrie 2009 15:34
Am citit cartea si va fi multa mai palpitant dekt Twilight si New Moon pentru lucrurile se complik..abia ast sa apara si Eclipsa
AnnaLovesBlood pe 24 noiembrie 2009 15:40
in primul rand lumea nu a inteles k toata seria in sine nu e pt adolescenti....si in legatura cu violenta....cititi cartea,asteptati filmul si mai apoi dati-va cu parerea!;)
shadowofnight pe 24 noiembrie 2009 16:12
ok, luminati-ma si pe mine: cum 'se complik' lucrurile atat de tare in aceasta mirifica capodopera literara?
Am citit cartea, in cele 3-400 de pagini, Meyer ne povesteste despre cum Bella nu se poate hotara : Edward sau Jacob?(nu conteaza ca in primele doua carti numai despre Edward a vorbit, acum, dintr-o data, e indecisa)
A, apare si Victoria pe la sfarsit. Edward o omoara (ciudat, din 3 'vampiri' care mor pe parcursul celor 4 carti, 2 dintre ei sunt omorati de Edward).
Si cam acesta a fost rezumatul cartii Eclipse.
A, inca o chestie, daca cineva mi-ar explica ce legatura are titlul cu continutul, ar fi dragut.

AquaGreen pe 24 noiembrie 2009 16:47
Frateeee... e nebunie cu seria asta de filme!!! Personal, nu mi se par cine stie ce... dar asta e doar parerea mea!!! Vizionare placuta tuturor carora va place seria... si genul!
Klara pe 24 noiembrie 2009 17:22
Pattinson glumea cand a spus asta.
Trebuie sa fie violent si foarte sangeros ca sa primeasca ratingul R(exemplu :Halloween 2). Secvente de lupta spectaculoase sunt in multe filme cu ratingul PG-13.

StevieGG08 pe 24 noiembrie 2009 17:34
Hahahah...asta-i buna!...daca primeste rating-ul R cred ca o sa se lipseasca de jumatate de juma' de incasari
georgeccc pe 24 noiembrie 2009 18:12
poate ar trebui sai puna, P de la porcarie....
eudiana pe 24 noiembrie 2009 18:27
super...deabia astept:X:X
jurjac pe 24 noiembrie 2009 18:45
super tare de ja astept sa-l vad.
ilona pe 24 noiembrie 2009 19:00
o sa fie super asa sper oricum new moon este deosebit...mult mult
deea_sweet.crazy pe 24 noiembrie 2009 19:01
de unde pot cumpara si yo cartile??
sper k nu sunt skumpe..:X:X
apropo nu va mai dati in val dupa Robert Pattison k poarta km tot tempu acelasi haine ca nu stie sa foloseasca masina de spalat (asa a declarat el)

madussamadalina pe 24 noiembrie 2009 19:34
nu este deloc periculos.... am citit toate cele 4 carti si nu e nimic inspaimantator.... si chiar nu vreau sa pun R ca eu inca nam 17 ani.... si nici nam de gand sa merg cu mama si cu atta la film:)) doar nu am inebunit....
uzzi88 pe 24 noiembrie 2009 20:35
in ceea ce priveste a treia parte eclipse nu cred ca o sa fie chiar asa cum se spune ca o sa fie un"R" deoarece in ciuda faptului ca o sa fie mai violent s.a tot o sa fie vizionat:)Iar in ceea ce priveste pe cei care spun ca e o "Porcarie" sau eu mai stiu ce vreau sa le dau un singur motiv pentru care cred ca nu e ceea ce spun ei.In primul rand vreau sa spun ca eu urmaresc filme de aest gen si deosebirea a fost fffffffff mare deoarece nu este ca restu, in sensu ca acesta le cuprinde pe toate.(chiar va reomand sa va uitati la filme de genul asta ca sa puteti remarca diferenta).Mi-ar placea ca pe viitor ca acest triller sa aibe o continuare mult mai mare decat celec are sunt sau el putin sa mai faca filme care sunt diferinte de restu la care te uiti si parca ti se par la fel.Protagonistiilor si tuturor celor care au lucrat la aest film le doresc sa faca cat mai multe filme de calitate ca acesta deasemenea :)
onlywords pe 24 noiembrie 2009 21:03
uzzi88, limba romana nu prea este prietena ta, dar te iert, ca ai folosit "mi-ar placea", nu "mi-ar place", cum foloseste majoritatea. :D
cat despre madalina, sa fie pe pace. chiar daca n-are inca 17 ani, chestia cu ratingul "R" se respecta la americani, ori noi, in mod sigur, traim in romania... si asta, la fel de sigur, nu se respecta. si chiar daca s-ar respecta, exista varianta piratata luata de pe net. asadar, don't worry. :)

coralya pe 24 noiembrie 2009 22:01
shadowofnight...in legatura cu titlul
Personal, consider ca eclipsa reprezinta o perioada intunecata in care Bella trebuie sa ia o hotarare, sa aleaga intre cei doi, stiind ca rezultatul va fi pierderea celuilalt.
O alta interpretare porneste de la felul in care Bella se simte in preajma lui Jacob, numind-ul "soarele" ei, in timp ce Edward este "luna". Avand in vedere ca in New Moon Jacob era principala persoana din viata ei, in Eclipse revine Edward pe primul loc. Acesta intervine intre cei doi precum luna intre pamant si soare atunci cand e eclipsa. Si daca ai citit cartea stii exact la ce ma refer...

coralya pe 24 noiembrie 2009 22:14
Sunt curioasa care e motivul pentru care persoanele care nu agreeaza aceste filme intra pe paginile acestora, citesc articolele despre ele si mai si lasa comentarii rautacioase.

Daca tot nu va place, de ce va interesati de ele?

Si sa nu spuneti ca din intamplare...:)))

Sanzy17 pe 24 noiembrie 2009 22:41
Cred ca Eclipse o sa fie super!!! Si nu cred ca o sa primeasca ''R'' pt ca R-ul se pune la filme foarte foarte sangeroase asa ca nu va speriati eclipse nu o sa aiba decat cateva scene de lupta ....( ei dak se pune sa zicem ca eu m-am scos ca pan in iulie 2010 fac 18 ani :D ) In fine cred ca o sa fie si mai super decat new moon!!!!!!!!!!
Lucia pe 24 noiembrie 2009 23:35
" super tare , trebuia sa fie si o a 3 a parte!! " este si o a patra parte dragule fan sau fana care esti :)) va dati fani dar habar nu aveti :))
Lucia pe 24 noiembrie 2009 23:45
" madussamadalina pe 24 noiembrie 2009 19:34
nu este deloc periculos.... am citit toate cele 4 carti si nu e nimic inspaimantator.... si chiar nu vreau sa pun R ca eu inca nam 17 ani.... si nici nam de gand sa merg cu mama si cu atta la film:)) doar nu am inebunit.... " pff pai atunci cand are loc confruntarea dintre armata de nou nascuti si fam. cullen plus cei care-si schimba forma si este descris in detaliu asa cum sar bucati din ei in lupta, dupa care se explica si cum sunt adunate bucatile mana cu mana, picior cu picior, ochi cu ochi si sunt arse :)) asta nu e deloc inspaimantator asa i ? probabil pt tine are o tenta de romance ceva :)) aaa si PS: sunt fan twilight saga nu comentez pt ca nu agreez filmul ci pentru ca pur si simplu e foarte amuzant sa vad ce comentarii lasa fiecare si e penibil pt ca unii spre ex aceasta micuta domnisoara afirma niste lucruri pe care nu le stie in mod exact.. hai copii numai stati aici la palavrageala pe internet ca va stricati ochii de la calculator mai bine hai in patuc si cititi cartile :)) cand sunteti gata reveniti cu noi informatii :))

kate pe 25 noiembrie 2009 12:17
si ce fac toti copilasii?
ei cum mai vad eclipsa?
:))
o sa intre in depresie saracii...

crissed pe 25 noiembrie 2009 14:22
super filmu.........dar pacat k se termina asa mai mult ne tine in suspans
simo_yepuras pe 25 noiembrie 2009 15:35
Eu cred k sunt sooooper cele 2 parti :X:X:X:X le-am vazut de mai multe ori si tot nu ma satur sa ma uit la ele...nu se poate sa apara mai repede si celelalte parti???k nu mai am rabdare:D:D:D
RaVaGe93 pe 25 noiembrie 2009 15:41
dak asta va avea ratingul R atunci zorile de zi va avea mult mai mult de atat:X:X:X:X:D
sweet_ana pe 26 noiembrie 2009 11:16
deabia astept sa apara cea de-a 3 parte........si a 4 a parte bineinteles:D.......am citit cartile si mi-au placut f moolt......deja nu mai am rabdare
lumy_scumpic pe 27 noiembrie 2009 12:46
...super tare acest film deabia astept sa vad si urmatoarea parte......
georgiana93 pe 27 noiembrie 2009 23:46
eu am vazut new moon si e super tare...............
si in legatura cu eclipse.......am citit cartea si de abia astept sa apara si filmul......dar mai am mult de asteptat

miss.otix pe 28 noiembrie 2009 18:50
da frate, modul in care s'a terminat new moon...ah, e ireal dar ma enerveaza:)) te face sa nu mai ai rabdare pana la a3a parte:-w abia astept sa apara si asta...si din moment ce e posibil sa aiba rating "R" rezulta ca va fii super tare, cu si mai multa actiune decat new moon;;)
Razvan pe 28 noiembrie 2009 22:40
imi place mult twilight ...ii cel mai bun film...dar dak se indragosteste Bella de Jacob varcolacul nu mai ii fain....strica tot filmu :( in a 3 sau in a 4 zicea careva ca se indragosteste de iel ??
lucy pe 29 noiembrie 2009 17:56
pacat ca nu sunt toate partile bagate si asteptam mult pana apare!oricum e superb filmul!as fi vrut sa le vad pe toate odata!:D
Alina pe 30 noiembrie 2009 13:29
Ai dreptate,"shadowofnight"!Chiar nu are nicio legatura titlul cu continutul...de ce "Eclipsa"?...de ce nu...nuj ...orice alt titlu..."Eclipsa" ...nici nu pomeneste ceva despre vreo eclipsa...sau cel putin nu imi amintesc eu...m-as simti foarte bine daca m-ar lamuri cineva.
Recunosc...cartile chiar mi-au placut...si nu cred ca va fi asa violent filmul...in carte spune ca Seth ii rupe bucati din corp vampirului nou-nascut...nu cred ca vor baga si scena aceea.
Si in "Zori de zi" vor pune probabil 18...avand in vedere scena din insula Esme...apoi...dupa 18 vor pune 15 pt ca ea e plina de vanatai...mi se pare o prostie...chiar trebuie sa se discute despre raiting?...avand in vedere faptul ca toata lumea a citit cartile(de la 10-99 de ani) ar trebui sa fie "AUDIENTA GENERALA" !

LEN@ pe 30 noiembrie 2009 13:29
SUPERBE ...INDIFERENT DE VARSTA CELUI CE VIZIONEAZA :*:::*:FELICITARI !!!
byutzaa pe 30 noiembrie 2009 16:47
nu ai cum sa cuprinzi fiecare pagina intr-un fiolm de 2 ore..cartea e carte contine detalii,ganduri,etc..in film s-au selectat fazele cele mai importante si facut un rezumat la anumite intamplari,...de ex la scena cu despartirea..dureaza 3 minute...in carte are 26 de pagini...daca punea tot fix k in carte iesea telenovela fratilor...filmul a fost super ok..cat despre finalul filmului.te face nerabdator pan la urmatorul(partea a 3a)..iar acela va fi muult mai super decat acestea deoarece bella isi constientizeaza sentimentele..e mai multa actiune..alfel..cum de alfelfilmul dupa ultima cartea va face si mai multe furori datorita scenelor cu luna de miere pe insula esme dar nu cred k e interzis minorilor k nu sunt atat de explicite scenele..eventual knd rupe edward patul..pernele k sa nu o raneasca p bella....voltorii nu omoara p nimeni...deci:-j...jacob indragostindu-se de reneesme..e normal sa fie asa..asta a fost si scopul scriitoare(stephenie meyer)...;)..filmele vor fi mereu in top...asta e clar..
ini.mini.maini.mo pe 1 decembrie 2009 19:41
shadowofnight...ai dreptate cand ai facut aluzia la faptul ca rezumatul eclipsei poate fi facut in cateva randuri...e cartea care are cea mai putina actiune zic eu...capitolele sunt umplute cu gandurile Bellei si toate framantarile ei...si ca sa zic ceva si de titlu'...in prima parte Edward zice la un moment dar ca amurgul e cel mai potrivit moment pt vampiri sau ceva de genu'...titlul de "luna noua" se refera ... hmmm nu sti ucum sa explic:)) cand sta Bella in padure in padure dupa ce o paraseste zice la un moment dat exact asta "luna noua" dar nu mai stiu la ce se refera...poate ca la o viata noua...el pleaca, teoretic fara sa se mai intoarca, si ea ar trebui tot teoretic sa traiasca ca si cum el n'ar fi existat...deci---> o viata noua pt ea..."eclipsa"...este tot o metafora...se refera probabil la o schimbare:-?? sau cum la eclipsa un obiect celest e acoperit poate vrea sa spuna asta si aici...ce ceva incearca se ascunda...iar "zori de zi" accentueaza ideea transformarii Bellei...ca de cand va fi vampir intreaga ei existenta va fi o continua zi...si blabla...daca tot esti confuz call steph and ask her!:D
mady pe 2 decembrie 2009 02:46
abia astept sa vad eclipsa.am vazut prima si adoua parte si mi se pare filmul super bun.
nana pe 5 decembrie 2009 21:10
am citit fel de fel de pareri....fratilor voi a-ti citit cartile sau vorbiti la misto....si in plus traduccrile cartilor sunt aiurea.......mai uitati-va si voi pe siteuri ...in cea de-a 3-a parte a filmului ar trebuie sa se intample urmatoarele......bella e iar cu eduard....care e vanata de victoria....impreuna cu jacob si eduard se duc in munti....la urma el ii da inelul si ea deci il alege pe vampir de eduard....abia in cea de-a 4-a carte si in al partule-a film este vorba despre bella care devine vampir ...dupa ce aceasta naste un copil..eduard o injecteaza in inima cu ..veninul lui si ea devine vampir...si vin volturi......si o dau la pace.......e cam ciudat deci abia ultimul volum si al 4-lea film vorbeste despre ei doi.....deci ar trebuie sa ne asteptam ca nici in a 3 parte sa nu fie bella vampir
roberta pe 14 decembrie 2009 12:34
filmul e super bun si va castiga o multime de premii
roberta pe 14 decembrie 2009 12:47
eu astept cu nerabdare penultima si ultima parte a filmului.e adevarat in ultima parte este transformata Bella in vampir.
never_again pe 17 decembrie 2009 15:15
abia il astept ! sunt o mare fana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LittleBee pe 17 decembrie 2009 17:09
Am citit multe comentarii in legatura cu dilema despe semnificatia fiecarui titlu a cartii.Titlul primei cari este Amurg si semnifica faptul ca amurgul este "sfarsitul" zilei si inceperea noptii,cand vampirii sunt foarte vulnerabili.In carte Edward ii spune Bellei acest lucru. Al doilea titlu,Luna Noua semnifica perioada cea mai intunecata din viata Bellei pt ca Edward o paraseste. Al treilea titlu Eclipsa este inspirat dintr-un citat din care pe care il spune Jacob: "Norii i-am inlaturat,dar nu pot sa ma lupt cu o eclipsa",adica Bella are de facut o alegere grea dintre cei doi care pot sa spun ca sunt "de poli diferiti",iar in cele din urma Bella il alege pe Edward.Iar ultimul titlu Zori de Zi semnifica un nou inceput al Bellei ca fiind vampir.Desigur,cine a citit cartile stia acest lucru,cine nu,sper ca am ajutat.
cocabatog pe 18 decembrie 2009 15:32
Este salutara aparitia unui post Tv, dedicat filmelor romanesti. Sunt generatii care nu le-au vazut !
stefi pe 30 decembrie 2009 17:43
super tari primele doua :x:X:X:X:x:x.........abia astept eclipsa dar mai este pana at :(:(:(
stefi pe 30 decembrie 2009 17:47
toti cei care comenteaza se cred in stare de ceva mai bun....ei bine nu sunt....cel putin mie mi-a placut foarte mult twilight 1 si new moon ........::x:X
claupussycat pe 1 ianuarie 2010 21:31
zzzuperrr tare twilight shi new moon.... abia astept sa apara eclipse ;)
flori pe 2 ianuarie 2010 20:44
astept si eu cu atata nerabdare ca multi alti eclipse,dar............sper sa nu fie un esec,sa fiu dezamagita ca si in prison break de exemplu.
moftu pe 14 ianuarie 2010 16:27
cine a citit toate cartile.?miar placea si mie sa le citesc...sunt convinsa ca sunt mai bune ca filmul..cine stie finalul?
dana pe 23 ianuarie 2010 18:51
eclipse e apa de ploaie pe langa breaking down, pacat ca filmele nu cuprind toate detaliile din carti. Super film si super bine alesi actorii, chiar intra in pielea personajelor. Cititi si cartile, nu o sa regretati!
Patricia pe 25 ianuarie 2010 19:42
Shadowofnight:Titlul provine din cuvintele lui Jacob Black: The clouds I can handle, but I can't fight with an eclipse (Pot să mă descurc cu norii, dar nu pot lupta cu o eclipsă), prin care el îşi exprimă renunţarea la lupta pentru iubirea Bellei.(Scuze dacă am răspuns prea tarziu.)...:)
In ceea ce priveste parerea mea...eu abia astept sa apara filmul:x

constanta pe 2 februarie 2010 14:20
eu va recomand sa cititi toate cartile inainte de a vedea filmele...poate asa intelegeti cat de prost e regizat new moon...pacat de asa carti...mare pacat
flo pe 2 februarie 2010 17:05
de abia astept sa apara....e un super film....
dana_deea pe 12 februarie 2010 21:11
sincer, cartile sunt f faine..., iar in legatura cu filmul, cred ca regizorul mai avea un pic de lucrat.
dana_deea pe 12 februarie 2010 21:13
cred ca mai bine vedeti filmul inainte, si dupaia cititi cartile...
dana_deea pe 12 februarie 2010 21:16
si nu inteleg de ce trebuie bella sa se impiedice asa de des?.. acum nu vreau sa fiu rautacioasa, pt ca chiar mi-a placut povestea lor de dragoste
iana pe 21 februarie 2010 17:07
am 12 ani..vreau sa vad si a 3 parte..:(( dc raitingul R? ce are ?
alina pe 21 februarie 2010 21:32
abea astept sa vad filmul!!!!!
bia pe 24 februarie 2010 22:10
doresc sa va spun, ca am citi cartile si sunt super; de asemenea, Bells nu se va indragosti de Jacob, asa ca .......mai bine urmariti toate celelalte parti ( 3 si 4 ).
PS: am inteles ca va fi si un al cincilea volum? stie cineva, ceva?????

andutza_deea2010 pe 27 februarie 2010 19:38
soper primele doua parti abia astept si urmatoarele si vreau cat mai multe sa nu se mai sfarseasca
andreea pe 9 martie 2010 23:20
abia ast partea a 3a,filmul e super,actorii tot la fel.este cel mai tare film pe care l-am vazut.sa speram ca vor fi multe multe parti.sunt foarte nerabdatoare sa vad si urmatoarele parti,este sg film la care m-as uita fara sa ma plictisesc.
mrsedwardcullen pe 16 martie 2010 09:51
"PS: am inteles ca va fi si un al cincilea volum? stie cineva, ceva????? ?
Bia.. al cincilea volum se numeste "midnight sun".....este de fapt primul volum,dar din perspectiva lui Edward,nu a Bellei..este mult mai profund..dar din pacate nu este terminat si nici nu stie stie faca va fi vreodata..stephanie s-a suparat cand manuscrisul neterminat a fost furat si postat ilegal pe internet... ...asa k se mai gandeste daca o sa -l mai termine vreodata:(

danula georgiana pe 6 aprilie 2010 18:13
acest film este cel mai tare, nici nu se compara cu avatar, imi place mult mai mult si imi sta sufletul la gura.......pana in iulie. de la acest film ai si motive sa te sinucizi........wauu
acesta ma face sa simt multe lucruri si .........nush nu mai am cuvinte. cred ca va trebui sa merg la psiholog..................................

Radu1711 pe 17 aprilie 2010 12:48
astept sa apara sa il vad si eu
mada pe 12 iunie 2010 09:41
e soooper filmu
alex_il_fenomeno pe 29 august 2013 17:20
La cum merg lucrurile in ziua de azi, ma asteptam sa nu fie cazul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells