Ce vedem în IMAX și 4DX vara aceasta

de Cinemagia în 23 Iul 2018
Iată ce filme poţi urmări în următoarele luni în cele mai cool formate de cinema

Tom Cruise aruncându-se în gol din avion, Denzel Washington luptând din nou pentru dreptate, Dwayne Johnson sărind pe cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare rechin sau o mamă Incredibilă care încearcă să salveze lumea într-o animaţie plină de amuzament.  Pregăteşte-te pentru momente pline de suspans, efecte speciale, supereroi şi adrenalină în sălile de cinema.

Iată ce filme vor rula vara aceasta pe ecranul IMAX din Bucureşti şi Timişoara, dar și în sălile 4DX din Bucureşti, Cluj-Napoca, Brăila, Timişoara şi Constanţa. Reamintim caracteristicile  tehnologiei 4DX - scaunele mobile ale căror mişcări sunt perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, efecte ambientale de vânt, ceaţă, fulgere, ninsoare, mirosuri - contribuie la o experienţă cinematografică extremă.

 

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Denzel Washington, Dwayne Johnson, Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation, Mission: Impossible. Fallout, Skyscraper , The Equalizer 2, Incredibles 2, The Meg

Alte știri din cinema

The Crow: Bill Skarsgård se întoarce din morți într-un prim trailler sângeros, interzis minorilor

Noul trailer îl arată pe Eric întorcându-se din morți pentru a se răzbuna sângeros

La mulți ani, Dan Nuțu! Actorul împlinește vârsta de 80 de ani

Compoziții interesante de-a lungul carierei în teatru și film

Emma Stone: povestea de succes a fetei care a făcut din Hollywood un proiect la 15 ani

Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal și a părut șocată odată ce și-a auzit numele.

Cinci filme ca Oppenheimer

Dacă Oppenheimer te-a captivat cu povestea sa complexă și ești în căutarea unor pelicule similare, am ales pentru tine cinci filme care au în comun teme importante și povești atrăgătoare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 23 iulie 2018 15:30
Sper că vedem MISSION:IMPOSSIBLE - Fallout în IMAX 2D, ci nu IMAX 3D (că nicăieri nu-i specificat cu exactitate), doar că va fi, citez "disponibil în 3D & IMAX", asta ar trebui să însemne 3D în sălile standard și IMAX 2D, pt. că se spunea și "IMAX 3D" dacă era cazul (doar că asta mi se pare bizar, n-am văzut un film lansat în România (ca 3D), iar în IMAX să fie invers pentru prima dată aici).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells