Ce urmează după Inglourious Basterds şi Django Unchained?

de Cristina Grigore în 11 Feb 2013
Quentin Tarantino vrea să facă şi cea de-a treia parte a seriei. Află despre ce este vorba!

Regizorul lui Inglourious Basterds şi Django Unchained şi-a reconfirmat intenţia de a aduce pe marele ecran o a treia parte a acestei serii, anunţă empireonline.com. Cu ocazia unei conferinţe de presă prilejuită de decernarea premiilor BAFTA, cineastul a declarat: „Această temă a istoriei rescrise cere o trilogie, cere un al treilea film. Nu m-am hotărât însă deocamdată care va fi acela”, a spus el.

Tarantino explicase anterior că cel de-al treilea film ar putea fi Killer Crow, o peliculă centrată pe un grup de soldaţi de culoare şi plasată cronologic după invazia Normandiei (regiune a Franţei disputată între forţele Aliaţilor şi cele germane în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial). Povestea a făcut parte iniţial din Inglorious Basterds, până când scenariul acestuia s-a orientat mai mult spre elementele principale.

În ciuda promisiunii făcute de cineast, un al treilea film din seria sa cu trimiteri istorice este, momentan, puţin probabil, ţinând cont de faptul că nu a reuşit să-şi termine nici celelalte trilogii începute. El a vorbit anterior despre un film Vega Brothers, ce i-ar reuni în distribuţie pe John Travolta din Pulp Fiction şi Michael Madsen din Reservoir Dogs. Filmul nu a ajuns să fie produs, aşa cum nici Kill Bill: Volume 3, aflat anii de zile în promisiunile regizorului, nu a mai fost realizat şi despre care Tarantino a admis recent că nici nu va mai fi produs.

Exploreaza subiecte similare:

Inglourious Basterds, Django Unchained, John Travolta, Pulp Fiction, Michael Madsen, Reservoir Dogs, Quentin Tarantino

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 11 februarie 2013 09:13
super! abia astept.
Bayard pe 11 februarie 2013 09:57
Pai ca sa spuna ca Django Unchained si Inglorious Bastards sunt legate, al 3-lea film ar trebui sa fie plasat si mai in trecut, tot cu o tema legata de discriminare. Poate ceva cu amerindieni?? :))
Han_Solo pe 11 februarie 2013 10:10
As vrea sa vad un film facut de el despre razboiul din Vietnam, desi nu vad ce nou ar mai putea aduce despre Vietnam. Asta doar daca nu modifica finalul ca si in IB si americanii castiga razboiul.
Fourleaf22 pe 11 februarie 2013 11:44
Nu cred ca o sa faca Killer Crow, e mult prea asemanator cu DU is IB (chiar daca ar fi dintr-o presupusa trilogie). Dintre toate proiectele despre care a vorbit el cel mai probabil mi se pare un gangster movie in anii '30 si chiar nu m-ar deranja sa vad asta!
SANDA45 pe 11 februarie 2013 15:49
avand o alta tema, asemanatoare cu celelalte si cu QT regizor,va fii un film bun,probabil.
AndreBlack pe 11 februarie 2013 16:00
As vrea sa fie cel putin la fel de fain ca si Inglourious Basterds si Django . Sper sa vina cu ceva nou .
MikkaelWolfganger pe 11 februarie 2013 17:34
As vrea sa faca o comedie romantica...:))
Macabru pe 11 februarie 2013 18:47
Sunt sigur ca maestrul Tarantino va face inca un mega-film. Daca o sa fie in stilul lui Django, inca o data o sa-i eclipseze pe majoritatea.
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2013 09:53
De la Tarantino sigur merita sa asteptam!
MYCHAEL pe 18 martie 2013 17:31
Probabil ca o sa lucreze la acest film peste 2 ani ! Dar cu siguranta merita asteptarea ! Doar vorbim de Quentin Tarantino ... cel mai mare regizor contemporan cu siguranta :)
hankie pe 15 mai 2013 20:22
daca va face inca un film pentru a completa "trilogia"sunt sigur ca va mai dura destul timp pana va fi concretizat.Daca tot completeaza trilogia ,nu cred ca s-ar risca sa o faca cu un film mai slab decat Inglorious Bastards sau Django,ci cred ca ar vrea sa le depsaseasca,sa desavarseasca aceasta trilogie in care "rescrie" istoria ,iar un asemenea proiect cere timp.Sper ca ii va da pe mana inca un personaj carismatic lui Cristoph Waltz

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells