Ce supereroi ne vor lua în aventurile lor în 2020

de Gloria Sauciuc în 3 Ian 2020
Iată viitoarele blockbustere cu supereroi ale acestui an și data de lansare în țara noastră

Birds of Prey, premiera 7 februarie

Un spin-off la Suicide Squad construit în jurul succesului personajului lui Margot Robbie – Harley Quinn, aici conducând o echipă de femei-justițiare pentru a proteja o tânără de șeful mafiot Masca Neagră (Ewan McGregor).

Bloodshot, premiera 21 februarie

Triumf al inginerii biometrice, personajul are un sânge îmbunătățit nanotehnologic care îi dă viteză, agilitate și capacități de autovindecare. Bloodshot poate de asemenea controla echipamentele electrice și poate accesa calculatoare prin simpla atingere. Vin Diesel joacă în rolul victimei unei crime transformat în mașină de ucis, care începe să capete flashback-uri ale vieții lui anterioare și pornește să se răzbune, doar pentru a se găsi în mijlocul unei conspirații mai mari.

The New Mutants, din 3 aprilie

Probabil ultimul din seria X-Men, filmul are ca protagoniști un număr de tineri mutanți – Magik, Wolfsbane, Cannonball, Sunspot și Mirage – care se luptă să scape dintr-un centru de detenție unde sunt ținuți prizonieri. Anya Taylor-Joy și Maisie Williams joacă în film.

Văduva neagră, premiera 1 mai

După roluri secundare în numeroase filme Marvel, personajul lui Scarlett Johansson cu antrenament KGB Natasha Romanoff primește primul ei film pe cont propriu. Plasat după acțiunea din Captain America: Civil War, filmul are roluri consistente pentru Rachel Weisz și Florence Pugh, fiind regizat de Cate Shortland.

Wonder Woman 1984, premiera 5 iunie

Patty Jenkins continuă filmul ei de success cu acest sequel care – așa cum scrie în titlu – este plasat în 1984. Gal Gadot s-a întors în rolul zeiței-amazoană, care se luptă cu felina Cheetah (Kristen Wiig) și cu bogătașul Maxwell Lord (Pedro Pascal).

Morbius, din 31 iulie

Un alt spinoff la Spider-Man (asemenea lui Venom 2); aici, cu omul de știință devenit vampir Michael Morbius, jucat de Jared Leto. Nu multe s-au aflat despre povestea filmului, însă Matt Smith apare în rolul lui Loxias Crown, colegul vampir al lui Morbius, iar Tyrese Gibson apare în rolul agentului FBI care îl urmărește.

The Eternals, 6 noiembrie

Angelina Jolie își face debutul în MCU cu o „bătălie a epocilor”: ea este una dintre ființele extraterestre cu însușiri de zeități (alături de Richard Madden, Salma Hayek și Kumail Nanjiani) care protejează omenirea de-a lungul unui conflict milenar cu Devianții.

Venom 2, fără încă o dată de lansare în România

După oarecum neașteptatul success al poveștii cu simbionți a lui Tom Hardy, seria de filme sub egida Sony Marvel a fost pusă pe picioare. Continuarea, în regia lui Andy Serkis, îl are pe Hardy pus față în față cu alt simbiont, ucigașul în serie Carnage jucat de Woody Harrelson.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, Ewan McGregor, Bloodshot , Vin Diesel, The New Mutants, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Scarlett Johansson, Patty Jenkins, Black Widow, Kristen Wiig, Gal Gadot, Wonder Woman 1984, rachel weisz, Florence Pugh, Cate Shortland, Pedro Pascal, Andy Serkis, Woody Harrelson, Angelina Jolie, Margot Robbie, Morbius, Venom 2

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
James21 pe 7 martie 2020 19:20
Film grozav! În cele din urmă am văzut FULL HD streaming de la Vrăjitoarele din pădure

Iată locul în care l-am văzut: FMOVIES21.ORG

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells