Ce sumă uriașă au primit per episod vedetele sezonului 7 al Game of Thrones, Emilia Clarke și Kit Harington

de Gloria Sauciuc în 25 Apr 2017
Sezonul şapte va avea premiera la HBO România pe 16 iulie

Sezonul 7 al serialului Game of Thrones debutează pe micile noastre ecrane pe 16 iulie, cu Mama Dragonilor și noul Rege din Nord, respectiv Emilia Clarke și Kit Harington, pe cale să se întâlnească și probabil să încheie un pact ce va schimba harta Celor Șapte Regate. Noi informații despre serial au ieșit la iveală - de data aceasta salariile actorilor.  Emilia Clarke și Kit Harington au primit câte 2,5 milioane de dolari per episod iar suma va rămâne aceeași pentru sezonnul 8, scrie presa internațională.

Sursele dezvăluie că Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage şi Nikolaj Coster-Waldau vor juca cele mai importante roluri în următoarele două sezoane, aşa că vor fi plătiţi după „contractul de aur”. „Fiecare a semnat o nouă înţelegere, conform căreia fiecare poate câştiga până la 2 milioane de lire (2,5 milioane de dolari) pe episod odată cu noul sezon al dramei fantasy care va reveni pe ecranele din Anglia pe 17 iulie... Aceste înţelegeri cuprind clauze complicate pentru acordarea bonusurilor care se bazează pe procentajele de difuzare ale serialului în 170 de ţări în care acesta este difuzat”.

De asemenea, s-a anunţat că HBO face tot posibilul să satisfacă aşteptărilor fanilor. S-a mai menţionat că cinci staruri din Game of Thrones vor avea beneficii din urma difuzării repetate, pe TV, a serialului. De la 2,5 milioane de spectatori per episod în Sezonul 1 la 7,69 milioane de spectatori în Sezonul 6, Game of Thrones a parcurs un drum ascendent. Dacă adăugăm şi vizionarea prin streaming, vânzările de DVR şi proiecţiile repetate, Sezonul 6 a ajuns la 23 de milioane de vizionări în America, cu 15% mai mult faţă de anul trecut. De asemenea, şi HBO Now şi HBO Go au fost în creştere cu 70% faţă de anul trecut. Chiar şi bugetul per episod a crescut pentru a cuprinde scene de luptă.

Acum, numeroşii fani speculează dacă Jon Snow şi Daenerys Targaryen se vor întâlni şi, împreună, vor conduce cele Șapte Regate, deşi Harington nu confirmă deocamdată vreo teorie. Kit Harington a dezvăluit în timpul ultimului său interviu că nu îi pasă de popularitatea tot mai mare a lui Jon Snow. „Cred că trebuie să aşteptăm să vedem noul sezon, şi atunci o să vedem mai multe despre Jon. Cred că Jon ar urî cuvântul „Prinţul promis”. Dacă cineva se va îndrepta spre el şi va spune: „Tu eşti prinţul promis”, el nu îi va da atenţie. Asta îmi place la el, deci, ca şi lui, nici mie nu îmi pasă. Ştiţi, cred că asta e calitatea lui. Nu e orgolios”.

Totuşi, nu toţi actorii ignoră statisticile. Nikolaj Coster-Waldau a alimentat ideea că Cersei şi Jaime Lannister (personajul lui) au planuri sinistre: chiar Jaime ar putea să urce pe tronul tatălui său: „Chiar dacă nu este precum fratele şi sora lui, cel puţin a fost pe câmpul de luptă toată viaţa, cunoaşte slăbiciunile oamenilor şi o iubeşte pe sora sa necondiţionat. În plus, nu sunt alţi candidaţi. Sau poate sunt... însă el trebuie să ia locul tatălui său”. Sezonul 7 va avea şapte episoade şi mulţi membri ai distribuţiei vor fi unii noi, plus alţii care se întorc în roluri: Jim Broadbent, Tom Hopper, Sophie Turner, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Iain Glen, John Bradley şi Hannah Murray. The Hound, lăsat aproape fără suflare, se va întoarce şi el. Varys şi Little Finger vor juca de asemenea roluri importante, plus va exista o mică poveste de dragoste între Tormund şi Brienne din Tarth.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Jim Broadbent, Tom Hopper, Sophie Turner, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Iain Glen, Hannah Murray

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells