Ce se va întâmpla în primul episod din mult-așteptatul sezon 8 al Game of Thrones

de Gloria Sauciuc în 3 Nov 2018
Este vorba despre un episod-oglindă al celui pilot. Urmează uşoare spoilere...

Prima scenă din Urzeala tronurilor 8 suprinde Winterfell-ul întorcându-se la rădăcinile sale, scrie publicația Entertainment Weekly, într-un articol dedicat ultimului sezon al popularului serial.

Debutul Sezonului 8 din Urzeala Tronurilor s-ar putea să nu fie tocmai ceea ce aşteptăm, comentează publicația. Săbii şi sex sub cuvintele cheie sub care, în general, a stat serialul, aşa că orice nu face referire la asta ar putea să însemne o dezamăgire pentru unii fani. Însă asta este ceea ce urmează să primim - cel puțin în primul episod al părții finale.

Entertainment Weekly relatează că noul sezon va începe la Winterfell cu „un episod care conţine numeroase trimiteri la pilotul serialului. Însă, în locul unei procesiuni a regelui Robert, este Daenerys şi armata ei”.

Dacă vă aduceţi aminte, finalul Sezonului 7 din Urzeala Tronurilor îi surprindeau pe Jon Snow şi pe Daenerys în drum către Winterfell, angajați într-o relaţie problematică. Aşadar, nu este surprinzător că, în timp ce The Night’s King îşi croieşte drum către sud, cei doi încearcă simultan cu relația romantică nou înfiripată să nu piardă nicio secundă în pregătirea contraofensivei împotriva Umblătorilor Albi.

„Ceea ce urmează este un o relaţie nepotrivită, tensionată şi plină de conflicte”, dezvăluie EW. „Chiar în timp ce toţi se pregătesc de invazia Umblătorilor Albi”. Este de văzut cum va intra toată această acţiune în cele doar şase episoade ale ultimului sezon. Timpul se scurge repede. Totuşi, episodul-oglindă al celui pilot va rezona cu mulţi fani.

În episodul-pilot, casa Stark se pregătea de vizita Regelui Robert, a Reginei Cersei şi a restului clanului Lannister, descriind din start Urzeala Tronurilor ca pe un serial despre lupte de clan şi conflicte interne. Să sperăm că noul sezon va aduce mai mult decât asasinate, trădările şi crimele prefigurate în debutul serialului.

Urzeala Tronurilor a parcurs un drum lung din 2011 încoace, nu în ultimul rând pentru că am văzut jumătate din clanul Stark crescând sub ochii noştri. Ceea ce pare a fi o experienţă emoţionantă. La începutul sezonului 8 le vom vedea pe Sansa şi Daenerys întâlnindu-se pentru prima dată sub ochii noştri, gata să ne ţină cu sufletul la gură.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells