Ce se va întâmpla în Fight Club 2

de Cristina Grigore în 28 Nov 2013
Autorul Chuck Palahniuk vorbeşte despre direcţia pe care vrea să o dea acum poveştii

Unul din filmele de referinţă din istoria cinematografiei, Fight Club al lui David Fincher, a avut la bază romanul cu acelaşi nume al autorului american cu origini ucrainene, Chuck Palahniuk. Acesta declara în luna iulie că lucrează la o continuare a lui Fight Club, sub forma unui roman grafic a cărui acţiune va avea loc la 10 ani de la sfârşitul lui Tyler Durden.

Într-un interviu acordat recent revistei Hustler, Chuck vorbeşte despre direcţia pe care vrea să o dea acum poveştii: „Mare parte din Fight Club a fost o revoltă împotriva taţilor. Mai toţi bărbaţii pe care îi cunosc s-au plâns de cât de puţine lucruri au învăţat de la taţii lor. Până şi propriul meu tată vorbea cu amărăciune despre tatăl său, care l-a dezamăgit. Decât să continui în această direcţie, am preferat să vedem cum acţionează protagonistul atunci când devine, la rândul lui, tată”, a spus Palahniuk.

„Sequel-ul va fi prezentat din perspectiva lui Tyler Durden, care analizează probleme de care se loveşte povestitorul în viaţa de zi cu zi. Pentru că 20th Century Fox s-a folosit de această convenţie şi l-a numit pe povestitor Jack, eu îl voi numi Cornelius. Viaţa sa este compromisă, mariajul său e în pericol să se destrame, nu mai este sigur de dragostea pentru soţia lui. Tipica criză a vârstei mijlocii. Pe de altă parte, nici Marla nu este satisfăcută de relaţie şi visează să-l readucă la viaţă pe acel sălbatic şi plin de viaţă partener de care s-a îndrăgostit. Umblă la medicamentele pe care şi le administrează soţul său pentru a-l reprima pe Tyler, iar acesta reapare şi aduce din nou teroarea în vieţile lor”, a continuat autorul. Ce face de fapt Tyler este să-l răpească pe fiul Marlei şi al lui Cornelius, forţându-l pe acesta să revină în Mayhem.

Exploreaza subiecte similare:

David Fincher, Fight Club

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 noiembrie 2013 11:29
Aoleu, bineinteles ca o sa faca si film :(. Amuzant este ca am vazut de curand o lista cu filme "imposibil de continuat" si Fight Club era sus de tot in top :))).
DeadSea07 pe 28 noiembrie 2013 15:32
Fight Club nu cred ca trebuie continuat deloc
Ovidiu239 pe 28 noiembrie 2013 19:28
Ar fi senzationala o a doua parte, insa imi este frica sa nu iasa rau pentru ca primul a fost prea bun.
Tyson_Kyd pe 29 noiembrie 2013 12:54
Tocmai acum se gasesc sa faca partea a 2-a din Fight Club in anii continuarilor, unde vor aparea numai continuari de tot felul si remake-uri . Nu stiu cum vor continua filmul :| . Cred ca va iesi ceva prost !
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:34
Este un film legendar, nu cred ca avea nevoie de continuare.
SQueeZer pe 8 februarie 2014 03:03
Filmul a fost bun așa cum a fost. Nici o continuare nu va mai fi la fel și nici nu are rost să o mai lungească....
raulpop pe 29 mai 2014 03:03
Ăsta nu e Spiderman, X-Man sau mai știu eu ce filme care tot ies pe bandă rulantă! Filmul e original, bine gândid și nu cred că trebuie făcută o continuare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells