Ce salarii au primit Downey Jr., Evans şi Hemsworth pentru Avengers: Endgame

de Cristina Grigore în 2 Mai 2019
Nu a fost dezvăluită şi suma primită de Scarlett Johansson; actriţa va ajunge însă să câştige în jur de 20 milioane de dolari pentru filmul Black Widow

Au fost dezvăluite o parte din salariile starurilor Marvel, iar sumele prezentate sunt pe măsura faimei actorilor şi a încasărilor record ale peliculelor Avengers. 

Potrivit TheHollywoodReporter.com, interpretul lui Iron Man, Robert Downey Jr., şi-a asigurat o parte din profitul filmelor în care a jucat în contractul încheiat cu Marvel.

Se estimează că pentru Infinity War a obţinut astfel 75 milioane de dolari (ce a strâns 2 miliarde dolari la box office-ul internaţional) şi va primi şi mai mult pentru Endgame, care a ajuns la 1,2 miliarde de dolari încasări globale doar în week-end-ul lansării. Iar pentru Spider-Man: Homecoming se spune că a primit 5 milioane de dolari pentru fiecare dintre cele trei zile pentru care s-a aflat pe platourile de filmare.

Endgame a încheiat una dintre „fazele” adaptărilor companiei după benzile desenate

După cele cinci filme în care l-a jucat pe Thor din 2010 încoace, Chris Hemsworth şi-a renegociat contractul la prelungirea lui, astfel încât a ajuns la un salariu de 15-20 milioane de dolari pentru Infinity War şi Endgame. La fel a făcut şi Chris Evans după cinci ani în care a îmbrăcat costumul lui Captain America. După renegociere, a ajuns tot la o remuneraţie de 15-20 de milioane dolari pentru ultimele două părţi din saga Avengers.

Nu a fost dezvăluit însă salariul pe care l-a primit Scarlett Johansson pentru Endgame, dar se estimează că pelicula de sine stătătoare cu Black Widow îi va rotunji conturile cu 20 milioane de dolari. Va ajunge însă la această sumă datorită faptului că va avea dublu rol în realizarea acesteia – actriţă şi producător.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells